reklama

Październik 2011

agnieszkaw1985 masz masz x-landea xt tego z 2010 oku?? bo chce go kupić właśnie...powiedz czy jest fajny...czy lekki....czy łatwo się zkręca..i wogóle czy dzieciakowi wygodnie....
U nas się sprawdził - lekkki fajnie sie prowadzi - jeździlismy po różnym terenie, i myslę że wygodnie - w spacerówce fajna wkładka dla mniejszych dzieci, która mozna wyprać w pralce i dość długa budka chroniąca przed słońcem, a gondolka fajnie szybko się wypina i jest lekka można wnieść dzidziusia do mieszkania jsk zaśnie na spacerku. Moja kuzynka ma XA -toszke lepiej sie prowadzi ale jest problem przy wjeżdżaniu na krawężniki (kółka czasem obracaja się w różne strony:)) ale róznica w cenie za to znaczna.
X-lander XT spełnił moje wymagania i jest w fajnej cenie - drugi dzidzius też będzie jeździł w tym wózeczku :-)
Aha nasz jest z 2009 roku

reklama
ja uciekam , posprzątać i obiad ugotować :) dzis barszczyk czerwony z ziemniakami , ojjjj juz od dawna za mną chodzi !!!!!!!! :-D:-)

Wlasnie wrocilam z moim najstarszym od lekarza.Dzwonili ze szkoly ,zeby go zabrac.I ma infekcje grypowa,lekarz powiedzial zebym sie skontaktowala z gin ,bo sa odmiany grypy ktore moga byc niebezpieczne.Polecialam odrazu,a ona mi mowi ze szczepic to i tak dopiero po 14 tygodniu bym sie mogla i ze mam ni panikowac.A boje sie szukac po internecie czy to niebezpieczne jest bardzo,bo sie nakrece i bede sie potem trzasc ze strachu miesiacami

karolina to nie szperaj nie dowiaduj sie i nie czytaj tak bedzie lepiej , skoro lekarka nie kazała panikowac wiec wyluzuj !!!!!!!!Bo po co masz sie stresować !!!!!!

Wrocilam z malym od lekarza i ma infekcje wirusowa pluc i ucha,dostal antybiotyk i mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej...

Wrocilam z malym od lekarza i ma infekcje wirusowa pluc i ucha,dostal antybiotyk i mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej...
oooo masz !!!!!!!!!!!!!!!!!! Widzisz dobrze ze poszłas!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Natan nie ma problemów z przyjmowaniem leków??????????Bo z moim to jest horror !!!!!!!!!!!

No to super kochanie !!! jasio to nic, nawet słodkiego juz nie wypije, ma wstręt i koniec, !!!!!!!!!!!!! i zawsze problem mam jak zachoruje :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry