Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Asionek - różne są sposoby liczenia ale najlepiej liczyć 4,5 tyg na miesiąc. czyli 4ty miesiac zaczyna się w 13t4d.
Hello!
To ja wlasnie zaczynam czwarty miesiac (wg OM,bo wg uag ciaze mam starsza o ok.tydzien)
Na wizycie wsio oki,jestem mega zadowolona,lekarka powiedziala,ze mam slicznego dzidziusia:-):-):-):-):-)pytalam ja m.in. o farbowanie,mozna farbowac bez zadnego problemu!!!!!My bedziemy czuly sie piekniejsze,a nic jak nasze dobre samopoczucie nie pomoze dzidziusiowi!!!!
Witam wszystkich, u mnie tez pochmurno i pada deszcz, ale za to dzisiaj czuje sie dobrze bo ostatnio strasznie sie czułam, bolał mnie brzuch więc posząłm wczesniej do lekarza i powiedział mi ze ciąza jest zagrożona, mam lezec,ale problem w tym ze nie mam takiej mozliwości przy trójce dzieci aczkolwiek staram sie mniej chodzic i pracować. Wczoraj byłam na zebraniu wszkole u jednej córki , dzisiaj ide na dwa zebrania do córki i syna, no o jeszcze na angielski. W weekend z kolei mam zajęcia na uczelni i musze być. W tym roku (w czerwcu )mam obrone pracy licencjackiej. Jakoś cięzko zapowiada mi sie ten rok.
Witam Was
U mnie pogoda pod psem niby słońce chce wyjśc ale ciagle chmury![]()
Mam pytanie wiem wiem że jest tego pełno ale chcialam się zapytać o to całe farbowanie włosów w ciąży, ja mam włosy blond odrost juz spory no i chciałam iść przed świetami wielkanocnymi do fryza się ogarnąć no i nie wiem czy jeszcze nie poczekać z wizytą? A wy jakie macie zdanie na temat farbowania?
jestem i ja
kurcze dziewczyny wspolczuje wam beznadziejnej pogody(
u nas upal wrecz i juz cala mokra jestem :/
zapraszam do siebie spragnione slonka i moge troche podeslac)
powiedzcie mùi jak to jest z miesiacami ?? mam w knidze , ze dopiero od 14tc zaczyna jest 4 miesiac... a mi sie wydaje , ze chyba juz mam ten 4 miesiac ?? ehhh zamotane to heheh
Dobrze ze chociaz sloneczko za oknem, bo bym jakiegos dola podlapala;-)