Mariolciaa
Fanka BB :)
Ja powoli się zbieram ;-)
jutro z wami dłużej posiedzę, bo mam dopiero na 13 do pracy... hehe
miłego dnia dziewczyny
jutro z wami dłużej posiedzę, bo mam dopiero na 13 do pracy... hehe
miłego dnia dziewczyny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Folio forte,ale nie wiem czy jest w POlsce dostepny.Na nim jest napisany zeby brac do konca trzeciego,czyli juz nnie musze a zostalo jeszcze ze 100 tabletek.Jak chcesz to ci podesle napisz mi PW i jutro pojde na poczte
pospalismy do wpoldo 10 
tylko na 18 na norweski :/ ale sie wczoraj wkurzylam, odraobilam prawie wszystko co mialam zadane w programie komputerowym, i nagle pod koniec jakis blad i reset, i cala moja robota przepadla :/ :/ :/ i jak tu sie nie wkurzyc anula - jak lekarz mówi, że masz leżeć bo ciąża jest zagrożona to chyba powinnaś go posłuchać, nikt inny nie może iść za Ciebie na wywiadówki ? lepiej sobie trochę odpuścić niż potem płakać...
Lena - nie martw się na zapas ale jeżeli plamisz to dziołcha leż a nie Kuchenne Rewolucje odprawiasz ;-) u mnie przy każdym plamieniu ginekolog mówi, że leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć wstawać jak chce się siku albo przygotować sobie coś do jedzenia
u mnie pogoda du piata ale chociaż nie ściska mnie z żalu bo i tak nie mogę w ogóle nigdzie wychodzićjestem Mistrzu Leżenia i Nic Nie Robienia
miłego dnia kobity idę sprawdzić, czy nie ma mnie przypadkiem przed TV ;-)
Witam wszystkich, u mnie tez pochmurno i pada deszcz, ale za to dzisiaj czuje sie dobrze bo ostatnio strasznie sie czułam, bolał mnie brzuch więc posząłm wczesniej do lekarza i powiedział mi ze ciąza jest zagrożona, mam lezec,ale problem w tym ze nie mam takiej mozliwości przy trójce dzieci aczkolwiek staram sie mniej chodzic i pracować. Wczoraj byłam na zebraniu wszkole u jednej córki , dzisiaj ide na dwa zebrania do córki i syna, no o jeszcze na angielski. W weekend z kolei mam zajęcia na uczelni i musze być. W tym roku (w czerwcu )mam obrone pracy licencjackiej. Jakoś cięzko zapowiada mi sie ten rok.
![]()
Witam Was
U mnie pogoda pod psem niby słońce chce wyjśc ale ciagle chmury![]()
Mam pytanie wiem wiem że jest tego pełno ale chcialam się zapytać o to całe farbowanie włosów w ciąży, ja mam włosy blond odrost juz spory no i chciałam iść przed świetami wielkanocnymi do fryza się ogarnąć no i nie wiem czy jeszcze nie poczekać z wizytą? A wy jakie macie zdanie na temat farbowania?