Lena 1977
Fanka BB :)
Hello,hello pszczółki moje kochane:-)
U mnie też dzisiaj pogoda pod psem,ale już w sobotę ma być pięknie.Ja oczywiście odliczam,dzisiaj moja wizyta u lekarza zobaczymy....
pryzybela mnie właśnie bolą tylko sutki,są tak wrażliwe,że jak przez przypadek dotknę ich np. podczas kąpieli to aż jęknę.No i oczywiście powiększyły się strasznie,nie wiem jak ja będę wyglądać w lato pewnie najpierw będą iść moje cyce,a potem ja.
Z rozmiaru C,mam teraz DD czyli prawie namiocik jedyneczka;-)
U mnie też dzisiaj pogoda pod psem,ale już w sobotę ma być pięknie.Ja oczywiście odliczam,dzisiaj moja wizyta u lekarza zobaczymy....
pryzybela mnie właśnie bolą tylko sutki,są tak wrażliwe,że jak przez przypadek dotknę ich np. podczas kąpieli to aż jęknę.No i oczywiście powiększyły się strasznie,nie wiem jak ja będę wyglądać w lato pewnie najpierw będą iść moje cyce,a potem ja.
Z rozmiaru C,mam teraz DD czyli prawie namiocik jedyneczka;-)
No ale brzuch mialam ogromny
A jak maz chce mnie tam smyrnac, bo malo mu nie przywale normalnie
)oglądałam wczoraj doppler do słuchania tętna i wiecie co nic konkretnego nie znalazłam najdroższy był za $49.90 czyli nie żle,ale opinie na ich temat złe,otóż wiele dziewczyn pisze,że omało zawału nie dostały bo tętna nie słychać,swoje serce słyszały,odgłosy z jelit jak najbardziej,ale serduszko dzidziusia niesłyszalne.Na opakowaniu natomiast pisze,że urzyteczne dopiero w 5m-cu.Jest jeszcze jedna funkcja nagrywania tętna dziecka,lub swojego serca.