reklama

Październik 2011

reklama
Jechaliśmy wtedy jeszcze autobusem (2 dni). Rzygałam cały czas, pod koniec już krwią. Mieliśmy wracać już samolotem ale poszłam do lekarza i się właśnie okazało że szyjkę mam skróconą i dziecko gotowe jest do wyjścia - dostałam szlaban na jakiekolwiek podróże i musiałam zostać w PL rodzić.

Ja bylam ostatni raz w polsce pol roku temu juz wariuje tak mi sie teskni.
Ojej az za rok? My sie wybieram na Boze Narodzenie znow, tym razem juz z przyszlym maluszkiem i ochrzcic przy okazji! oby udalo sie szybko paszport wyrobic...:))
2,5mies chyba nie bedzie za malenki na latanie samolotem??:)

powinnaś zdążyć. Miesiąc się czeka.
Za rok, bo mi się w zimie do Pl nie chce jechać (jeszcze nas zasypie i utkniemy), poza tym u mojego w pracy urlopy na Boże Narodzenie są zaklepane na 2 lata do przodu.
Czemu boisz się lecieć samolotem? Fajnie jest (dopuki nie doswiadczy się pierwszych problemów z lądowaniem, startem lub silnych turbulencji).

Ostatnia edycja:
moja znajoma z miesiecznym bobem leciala ze szkocji, ponoc nie bylo tak zle.
ja tez nie musze leciec, ale to tylko 2 godziny, a nie 12 jak autem. przemysle to jeszcze

nie, do Pl mam 12 h jazdy :/ m.in. dlatego nie pojechalam na swieta. mdlosci mnie mecza jak tylko wejde do samochodu. moze za m-c bedzie juz lepiej, ale wtedy za to brzuch sie pojawi. i to moje sikanie co 5 minut...

zobaczy sie, na swieta i tak juz nie pojade ani nie polece. troche szkoda, ale moze przed wakacjami jeszcze uda mi sie zobaczyc z mama

reklama
sivi widzisz u mojego M jest zamknieta firma na okres swiateczny i dotego ma jeszcze urlop, razem ma ok 40dni wolnego.
Ja teraz zostaje na 3 tyg, on wraca juz 2maja.... Mielismy jechac teraz samochodem, Ale szkoda nam bylo dni urlopu, podrugie ja i tak wracam 10dni pozniej a jemu samemu za kolkiem nie chcialoby sie jechac.

Samolot to wygoda, ja mam lotnisko pod nosem. Tylko z pragi dojechac no ale juz sie o tym nie mysli bo coraz blizej domu...

zupkaogorkowa ja mam duze doswiadczenie, moj ojciec jest pilotem wojskowym, i kocham latac samolotami chyba w genach po tatusiu.

sivi nie orientujesz sie moze w sprawach paszportu? jak sie ur w UK jakie obywatelstwo dostaje?? Zaznaczam ze jestesmy obydwoje polakami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry