M
mamuśka23
Gość
Nic nie jest pewne, może to hormony po tamej ciąży jeszcze sie utrzymują,,,,, !!! Ale dziękuję, !!:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

!Kochane obiecałam że napiszę, więc piszę,
Tak więc mamy prezent na święta - są II kreseczki, ale nie nastawiam sie, bo teraz to może byc różnie, !!!!!!!!!!!!!!!! Ale boję sie jak cholera !!!!!!!!!!!!!
Wesołych Świąt :***************
Kochane obiecałam że napiszę, więc piszę,
Tak więc mamy prezent na święta - są II kreseczki, ale nie nastawiam sie, bo teraz to może byc różnie, !!!!!!!!!!!!!!!! Ale boję sie jak cholera !!!!!!!!!!!!!
Na błysk buhahahaha ale się uśmiałam, o błysku raczej też nie ma mowy.

uciekam ....pewnie będę dopiero w pn albo wtorek....więc jeszcze raz Spokojnych Świąt.....
Hej Dziewczyny! Troche poczytalam dzisiaj ale ogolnie za sprzatanie sie wzielam + mloda w domu, wiec nie bylo szans na chwile skupienia
Oooo u mojego R to ze sprzataniem tez na bakier. To znaczy jak ja zarzadze sprzatanko, to mi nawet pomaga, nie moge powiedziec, ale nie ma szans zeby sie sam domyslil ze cos trzeba zrobicA ostatnio jak sie kiepsko czulam i chorowalam, to mi sie chalupka ladnie zapuscila, wiec dzisiaj mialam pelno roboty, a i tak wszystkkiego nie zrobilam... ale za to zrobilam odkrycie, ze do poniedzialku mezu powinien sobie odnowic ubezpieczenie zdrowotne (u nas sie co kilka lat taka karte odnawia), na szczescie dzisiaj udalo mu sie to zrobic, ale ostatni gwizdek byl - dobrze ze mnie cos tknelo zeby papiery przegladnac
Moj chlop to za cholere nie ma glowy do tego, a ze wiekszosc jego korespondencji po francusku przychodzi, a ja nie kumata w tym jezyku, to trudno mi upilnowac pewnych rzeczy
No nic, nie smece dalej, chcialam jeszcze tylko pozyczyc Wam i Waszym Rodzinkom Wesolych Swiat, smacznego jajka i mokrego dynguska!!!
Kochane obiecałam że napiszę, więc piszę,
Mamuśka nie wydaje mi sie ze tak dlugo moga sie utrzymywac, ale moze sie myle... Ogromne gratki!! szok , ciesze sie bardzo:-)
nie umiem nic konkretnego znalezc na necie tylko cos takiego BetaHCG po poronieniu - Pytania i odpowiedzi | abcciaza.pl