Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Elfit gdybys mogla mi napisac jakie masz dolegliwosci, ja mam bol w dole brzucha,i martwi mnie on, non stop ucisk na pecherz do tegokurcze anulka ty też drogi moczowe? ehh Już chyba kilka z nas ma te problemy, ja na furaginie jestem.. powoli czuję poprawe ale jeszcze mnie boli.. :-(
Mamuka super!Bardzo sie ciesze,tym razem napewno bedzie dobrze.
Ale obciachu moje dzieci maja takie braki w znajomosci religi naszej ze szok.Przyznam sie ze do kosciola chodze tylko na Pasterke jak jestem w Polsce i na swiecenie jajek.
I tak dzisiaj wlasnie bylismy na swieceniu,moje dzieci to wogole zaliczaja czeski film ,bo wszystko po polsku a oni nie zabardzo trybia.Jak ksiadz swiecil jajka to im sie podobalo bardzo pryskanie woda .A przy wyjjsciu ,kazalm najpierw pojsc na grob i troche tlumaczylam o co w tym chodzi.
Chociaz tutaj to bardzo skromniutki w porownaniu z tym co w Polsce .I moj synus Sebi na caly glos Mama a mi sie podobalo jak ten typ nas pryskal woda najbardziej.Ja zamarlam jedna babka kolomnie parsknela smiechem ,a druga z dezaprobata krecila glowa.
Oni chodzili do katolickego przedszkola i tak samo maja religie w szkole,ale to bylo po polsku to jakos nie zajazyli ze ksiadz to ksiadz.![]()
Witam sie i ja![]()
Zycze Wam wszystkim Wesolego Alleluja i mokrego dyngusa
a ja odpoczywam, boli mnie ten dol brzucha, dzwonilam do lekarza stwierdzil ze na jego gust to zapalenie drog moczowych ale jak sie niepokoje moge do niego do domu wieczorem pojechac, kazal brac nospe i żuravit, i faktycznie to chyba pecherz bo przy sikaniu zaczyna mnie coraz bardziej piec.... moze odpuszcze sobie wizyte i poczekam do srody, mam tylko nadzieje ze to jest wlasnie to zapalenie a nie szyjka, skurczow nie mam, brzuch min sie nie stawia tylko ten doł brzucha czuje i ciagle sikam po trochu...
Tak się wetnę między wszystkie życzenia =p
i się przywitam =]
CZEŚĆ! Jesteśmy w ciąży i czekamy z niecierpliwością na 22 październik ! =]
A teraz wesołych i przede wszystkim SPOKOJNYCH świąt!!!
Elfit gdybys mogla mi napisac jakie masz dolegliwosci, ja mam bol w dole brzucha,i martwi mnie on, non stop ucisk na pecherz do tego
... najbardziej boli przy koncu sikania.. to nie szyjka tylko pęcherz.. jak teraz pomyślę to ja miałam ten ból od jakiegos czasu i u mnie sie zrobila niezła infekcja.. jestem już 3 dzień na furaginie i małą różnicę widzę.. najbardziej pomaga ciepła kąpiel w rumianku.. no i oczywiście duuużo pić.mam te objawy ktore opisujesz, no moze nie piecze mnie jeszcze az tak bardzo przy sikaniu, , jednak sie martwie bo czuje ze nasila sie jak dzwigam i uspokoje sie (lub nie) dopiero po wizycie u lekarza, we wt po swietach zaraz pobiegne zrobic mocz... dzieki dziewczynyAnulka własnie taki ból, w dole brzucha jakby pod macicą... najbardziej boli przy koncu sikania.. to nie szyjka tylko pęcherz.. jak teraz pomyślę to ja miałam ten ból od jakiegos czasu i u mnie sie zrobila niezła infekcja.. jestem już 3 dzień na furaginie i małą różnicę widzę.. najbardziej pomaga ciepła kąpiel w rumianku.. no i oczywiście duuużo pić.
mam te objawy ktore opisujesz, no moze nie piecze mnie jeszcze az tak bardzo przy sikaniu, , jednak sie martwie bo czuje ze nasila sie jak dzwigam i uspokoje sie (lub nie) dopiero po wizycie u lekarza, we wt po swietach zaraz pobiegne zrobic mocz... dzieki dziewczyny![]()