reklama

Październik 2011

reklama
o widzę, że towarzystwo wstało od stołu i przyszło wreszcie na BB ;-)

kurcze ja mam takie stężenie srenika w organizmie, że ledwo zipie i brzuch też mam jak na 6 miesiąc :-p
mój pojechał w góry to siedzę w chacie, oglądam TV i pilnuję, żeby poziom sernika przypadkiem nie uległ obniżeniu ;-)

Klementinka - cieszę się, że wszystko się udało i z małego poganina masz w domu chrześcijanina :-D

leze i wyczuwam bulgotki ale kiedy beda te kopniaki??;/
strasznie sie czuje i to nie z przejedzenia bo jakos na swieta apetyt mi odszedl, z tym moim brzuchem masakra, latam non stop sikac, i caly dol mnie boli...jutro zrobie dopiero mocz ze tez musialo sie przy swietach trafic...

karolina - no się wie :-D jak nie zeżre wszystkiego sama to będę musiała się potem dzielić :-p

sivi - ja miałam w pierwszej ciąży wielki bęben, że moje dziecko nie miało za bardzo czego deformować ;-)
Anulka - jak się podle czujesz to zadzwoń do szpitala czy lekarz Cię zbadać nie może i już dzisiaj Ci jakiś leków nie przepiszę. Ja ostatnio wylądowałam w szpitalu w niedziele o 9:00 rano bo nie chciałam specjalnie czekać do poniedziałku :tak:

Dzien dobry poswiatecznie juz:)

U nas Swieta wspaniale,niedziela troszke za stolem,a dzis grill na dzialeczce...

I ja dolaczam do mamus czujacych kopniaczki:)
Od dwoch tygodni mam smyranie,jakby napinanie,a od piatku czuje centralnie pukanie:)
O roznych porach dnia,ale czuje je wyraznie,nie sa to zadne gazy tylko normalnie pukanie:):):):)
Jestem strasznie szczesliwa,usmiech mi z geby nie schodzi od tych czterech dni:)

Milka,ja tez ciasta pilnuje:)

reklama
A ja juz sie ciesze ze jutro wroci wszystko do normalnosci.
A ja pakuje walizke i w piatek rano spadam .Zostawie bande na tydzien,poraz pierwszy w zyciu .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry