reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
pszczolki sie zleca do tylka:p
Nie daj boze.
Ja wczoraj czekalam na mojego do pozna bo skonczyl prace dopiero po 18, w tym czasie sralam w gacie bo nic sie nie ruszalo. Ale jak M przyszedl poglaskal to odrazu moj dzidzius zaczal skakac, w nocy caly czas sie ruszalo kopniaczki, az mi z serca kamien spadl.
Jestem szczesliwa, teraz tylko czekac 10dni do usg:)

hehe sie usmialam z gry wstepnej

duzo kobiet nabawi sie tego przez ciaze i porod, niestety
najwazniejsze to nie dopuszczac do zaparc, pic duzo wody itd.
i masci dla ciezarnych stosowac

Hejka, byłam dzisiaj u doktorki i alarm oskrzelowy zażegnany. Teraz muszę tylko wykaszleć to zalegające świństwo.
Pogoda taka, że jajo na twardo można zjeść. Marzy mi się wieczorna ulewa bo susza niesamowita. Wszystko sie kurzy.
Nadrabiam dzisiaj zaległości porządkowe. Podłogi odkurzone i umyte. Prasowanie mnie czeka ale jakos przy tym upale mi się do żelazka nie śpieszy.

Dzisiaj byłam na zakupach i w warzywniaku kupiłam sobie pierogi z serem. PYCHA właśnie się nimi objadam. Pierogi, śmietana i truskawki :)))

W Niemieckiej telewizji powiedzieli ,ze znalezli zrodlo zakazen.Ze to od kielkow soji(?)!!!!Nie wiem jak to sie poprzenosilo dalej,pewnie w magazynach ,albo juz w sklepach .
Malutka olej czytanie wszystkiego!My i tak sie wiecznie powtarzamy.A polowa to i tak o zarciu;-)

Właśnie czytałam wiad. na wp.pl i napisali, że ludzie zarazili się tymi bakteriami jedząc kiełki między innymi w restauracjach. Całą zimę kiełki jadłam i nigdy ich nie myłam ;(

dobrze chociaż że się weekend udał, no z jednym malutkim drobiazgiem... wiecie co nam rodzinka wymyśliła na I rocznicę? Że sobie grilla zrobimy... bo trzy okazje są w kupie... nasza rocznica, dwudziesta któraś tam rocznica wujka i ciotki, i tej ciotki imieniny... :szok: zresztą my z mężem mieliśmy już inne plany... bardziej romantyczne i WE DWOJE! :zawstydzona/y:

nie wiem, to ja już przesadzam??
przepraszam że z takim pesymizmem tu wpadłam, ale ja nawet nie mam komu się tak szczerze wyżalić.

Powiedz rodzince, że taka niezręczna sytuacja wyszła, że mąż zaplanował dla was romantyczną kolacje we dwoje i nawet zarezerwował już stolik. Tak się cieszysz, że o tym pomyślał bo to pierwsza i wasza rocznica. Nie chcesz go rozczarować, wobec tego wspólne obchody musisz przełożyć na inny termin. I dodaj, żeby na przyszłość ustalać z wami takie wydarzenia bo lubicie wszystko z wyprzedzeniem planować.
kurcze średnio widze smarowanie du py miodem :baffled::baffled::baffled:
Rudson nie przesadzaj... zawsze mozna to uznac za element gry wstepnej :-D
Fuj, miodzio - lodzio

reklama
Dziewczyny szalone jestescie sie usmialam na calego alez temat siodowy fiu fiu sama bym sie miodem wysmarowala tyle ze my abstynencje mamy :( niestety.Snia mi sie juz rozne zboczenstwa ale przez te skurcze to wole nie ryzykowac.

Rabbit prosze co to za pokrzywowa terapia odchudzajaca???? jakos nie moge znajsc tego tematu

Do góry