reklama
Marti_1984
Fanka BB :)
no to mamy pierwszego bobasa pażdziernikowego GARTULACJE Pryzabela, witamy Maxia po drugiej stronie brzuszka 

kasiadz
aż mi łzy w oczach stanęły jak przeczytałam że przybela jest już po wszystkim..........
super
ja też bym już chciała przytulić swoją kruszynkę
super
ja też bym już chciała przytulić swoją kruszynkę
Klementinka
no ja tez sie wzruszylam, hehe
piekne wiadomosci
Anulka to jak tak sie stalo ze przez przypadek rozpiescilas mala to teraz dobrze jej zrobi bycie starsza siostra, przezyje, nie martw sie
jagmar mam nadzieje ze to przejsciowe i niedlugo mu przejdzie, moze rzeczywiscie bunt roczniaka albo jakis skok rozwojowy
piekne wiadomosci
Anulka to jak tak sie stalo ze przez przypadek rozpiescilas mala to teraz dobrze jej zrobi bycie starsza siostra, przezyje, nie martw sie
jagmar mam nadzieje ze to przejsciowe i niedlugo mu przejdzie, moze rzeczywiscie bunt roczniaka albo jakis skok rozwojowy
kurcze ja też się teraz zastanawiam jak starsze, przeżyję pojawienie się młodszego rodzeństwa, słyszałam po znajomych, że różnie dzieci to przyjmują, koleżanki 4 letni syn jak się jej urodziło kolejne dziecko zaczął jej sikać w nocy do łóżka
a koleżanki córka zaczęła gaworzyć 

Asionek31
Dziewczyny mamy pierwsze pażdziernikowe dziecko!!!!
Pryzybela urodziła dzisiaj Maxia 3745g i 54 cm,więc nie zły okaz!!!Mama dochodzi do siebie po zzo!!!!!
wow super gratulacje dla mamusi !! niezla kluseczka hehe
czekamy na foteczki !!
Dzieki kobity...
Nie mysle ze druga corcia to blad, rodzenstwo z taka roznica wieku to super sprawa, bledem nazywam to jak postapilam z starsza cora, zawsze uwazalam ze najlepszy sposob na wychowanie to duzo milosci i nie wiem czy nie przez to mloda jest strasznie do mnie przywiazana strasznie ostatnio przezywa rozstania ze mna, a do marca jeszcze pracowalam po 12h i mala dawala rade bez histerii a teraz bylam z nia caly czas i juz sie nie umiem ruszyc. obwiniam sie ze zrobilam jej krzywde i bedzie cierpiec jak mnie tyle nie bedzie.
jestem juz po szpitalu, ktg idealne, przeplywy tez,uffff...
aleee, na usg szpitalnym(nowy nabytek) wazy 2800g, a w sr u niego w gabinecie mu wyszlo 2350gtyle ze on ma stary sprzet. trzymamy sie daty 10.10, i przy mocniejszych skorczach brac jeszcze fenek.
mala napewno da sobie rade !! dobrze bedzie zobaczysz
super , ze badania wyszly ok
Dziewczyny ja proponuję stworzyć nowy wątek z samymi gratulacjami,żeby wszystko było poukładane i bez haosu.Co Wy na to??
widze , ze juz jest i dobrze
Jak myślicie czy przy skróconej szyjce poród przebiega szybciej i sprawniej?
moj lekarz twierdzi , ze tak .. a jak bedzie to sie okaze
cześć!
pogoda mnie zmogła :-( leżę pod kołdrą i mierzę temperaturę, czuję w nosie i oczach że mnie bierze.. kur.. całą ciążę nic a teraz na końcówce :-( kuruję się herbatką i wit C..
kuruj sie kurcze !! lepiej zebys rodzic nie jechala chora
Justyś1985
Aleeeeeee fajnie jest pierwszy przystojniaczek, super super
)
Atram- wszystkiego naj naj okazji rocznicy i oby tak dalej :**
Leżymy z m i oglądamy walkę adamek&kliczko na rtl jest transmisja za darmoszkę

Atram- wszystkiego naj naj okazji rocznicy i oby tak dalej :**
Leżymy z m i oglądamy walkę adamek&kliczko na rtl jest transmisja za darmoszkę
reklama