reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2011

No proszę mi się rozpakowywać kobitki raz dwa, czemu macie mieć lżej niż my :p
oj, żeby to takie proste było to ja jestem chętna. Z rana seksik, później lekkie pobolewanie podbrzusza (może to skurcze?), ból krocza jak co dzień, i nic........
może po obiedzie do ikei pojedziemy 50km za szafką dla maleństwa to mnie wytrzepie po tych dziurach:)

reklama
Justys dobrze ze dajesz sobie jakos rade. obys jak najszybciej dostosowala sie do nowej roli i zeby smutki szybko Cie opuscily :)

malutka &&&& za szybkie rozwiazanie!! mam nadzieje ze juz w szpitalu jestes.

wpadlam tylko oznajmic ze u mnie nic nowego, skurcze jak byly wczoraj przez 4 h co 7 min wieczorem, tak dzis dupa..............

oo hehe widze mialysmy takie same skurcze :) ale u mnie tez nic ...

Justys no ja ci powiem ,ze z mila checia dolacze do grona rozpakowanych :)

Kasiadz jedz , jedz mi gin kazal po dziurach sie wlasnie telepac hehe to na szyjke ma byc i szybka akcje :)

rudson
a Ty ile przesypiasz teraz tak ciągiem?
ej ja sobie nie wyobrażam tego wstawania....

max 2 godz. śpię ciągiem i karmienie...niektóre dzieci przesypiają 3 godz...ale raczej mało które więcej na tym etapie....no chyba że karmione sztucznym mlekiem.

mój mały dziś ma wietrzenie puby ...leżu na terówce i wietrzy odparzoną pupę:zawstydzona/y:...domel nie był taki delikatny:sorry2:

U mnie też nic się nie dzieje. Cisza i spokój. Obiad prawie gotowy, więc zabiorę się za prasowanie na siedząco na piłce ;).

Rudson moja też była z tych co to max 2h spała w nocy. Jakos przyzwyczaiłam się do tego wstawania i odbywało się to machinalnie. Jak nakręcona chodziłam w nocy, przewijałam myłam dupcie, karmienie i kolejne 2h. W końcu organizm się przyzwyczaja i przez jakiś czas jest dobrze, dopiero po dłuższym czasie następuje bunt.

No proszę mi się rozpakowywać kobitki raz dwa, czemu macie mieć lżej niż my :p

Ja kie lezej?:-D ja spalam miedzy 1 w nocy a 3 i potem miedzy 7 i 10 rano :-D Kot mi wprawdzie atrakcji dostarczyl bo o 4 przyniosl zabe, ktora wygladala na martwa ale ozyla, wiec po odratowaniu zaby tylko sluchanie muzyki zostalo :)
No i postanowilam sobie tez sama oszacowac stan szyjki... ale do niej nie dosiegam... wiec na pewno sie skrocila, tylko nie wiem czy nadal twarda i zamknieta czy moze juz troche zmiekla.Ja bym juz bardzo chciala zaczac rodzic... ale skurczow 0, nawet nie mam co czego liczyc w nocy ;) A moja mala strasznie niemrawa dzis... niby sie rusza ale w porownaniu z tym co normalnie wyprawia to malutko... mam nadzieje ze wszystko dobrze.

malutka trzymaj sie!!!! pewnie jak sie nastepny raz odezwiesz to juz z Filipkiem :)

Ostatnia edycja:
kolega z pracy opowiadał że był sam z 3 miesięcznym dzieckiem, kupił mleko, nakarmił dziecko i spało 12 h bo się okazało ze kupił mleko dla rocznego dziecka:) nie wiem na ile mówił prawde a na ile ściemniał?

Rudson - no to rzeczywiście delikutaśny jest ;-)

kasia - ściema roku, chyba, że te mleko rozrobił z gipsem ;-)

monysia - dzięki za info od malutkiej :-) rozwarcie na 405 cm to poród będzie miała ekspresowy ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry