kasiadz
a miałam pytać już wcześniej, gdzie pracowałaś dotychczas? bo pisałaś coś ale ja i tak nie zatrybiłam...
maggie
no widać zwracają uwagę skoro Kasiadz na rozmowie w policji była o to pytana, a pracy nie dostała.
bisia
całkiem możliwe, że to od tej zupki.
ogólnie dziewczyny ja was podziwiam że podajecie dzieciom tak szybko mięsko. Tzn mam na mysli te dzieciaczki, które mają mniej niż 5 m-cy, bo jednak w kalendarzach żywieniowych miesko wskazane od 6 m-cy a lekarze zalecają nawet od 8 dopiero bo dla układu pokarmowego niedobre jest zbyt szybkie wprowadzanie.
Ja rozważam poważny problem, moja Emilka jak wiadomo wszem i wobec kolkuje, chociaż od kiedy podaje nutramigen widze poprawe. Ale nic dodatkowego nei trawiła wcześniej. Podałam jej soczek wczoraj i dziś i całkiem przyzwoicie sie przyjął ale na inne pokarmy nie mam na razie odwagi i chce jeszcze odczekać, aczkolwiek myslałam, o podaniu kleiku lub kaszki jakiejś, i moje pytanie do was, czy waszym zdaniem wprowadzanie własnie kaszki czy kleiku przed owocami i obiadkami może stanowić jakiś błąd?