Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam słonecznie :-)
Mina - dzięki za kawkę, aż mi się buzia uśmiechnęła, ale dziś u mnie to chyba mrożona - żar się z nieba leje :-)
MalinowaP - super, że droga przebiegła tak fajnie, teraz tylko się rozlokować i mieszkać :-)
małż kupił 8 kg ślicznych truskawek, część zamrożę, może wykonam kilka dżemików, ledwo zipię z gorąca, a to dopiero 10.00, okna pootwierane, żeby coś drgnęło, łapki standardowo spuchnięte, dobrze, że woda do basenu już nalana, bo w południe nie da inaczej rady
pójdę męczyć te truskawki, małż ma malować piwnice (konkretnie kotłownię) i fugować płytki,a potem - już lenistwo

.
tylko mógłby sie czesciej teraz ujawniać, a moze on w nocy bryka, a ja nie czuje?
Bellka, ja właśnie muszę ruszyć na poszukiwanie jakiegoś stroju bo na plaży nie wiem w czym wyjdę. Kostium z zeszłego roku odpada, bo za mały i najbardziej chciałabym też właśnie tankini, ale ciężko je znaleźć w sklepach (albo mam pecha). Na allegro są, ale jak źle dobiorę to co z tym zrobię ?? W ostateczności też myślałam, że kupię zwykły i na to jakiś luźny top, w morzu i tak raczej nie popływam, a w domowym basenie jak będziesz siedziała to też wydaje mi się, że może być ok. A jeżeli zobaczysz, że jednak brzuszek opala się to zawsze można do wody wskoczyć w bluzeczce.
W połowie tyg. będę wolniejsza to muszę wybrać się na zakupy przed wyjazdem, mam nadzieję, że coś upoluję.
Majeczka, dobrze, że ból przeszedł, odpoczywaj teraz.
oj mimi cięzko siedząc przy kompie odpocząć, ale wazne ze nie boli juz.. w kazdym badz razie poinformowałam szefową, ze mam bóle brzucha, niech wie ze tak kolorowo nie jest jakby sie mogło wydawać (nie bede przypominać swojej historii, bo nie chce zebyśmy sie wszystkie znów denerwowały ;-))Nikolaa pozazdrościć zimnej wody!ja sobie zniołam laptopa bo kurde nuda jak cholerka wcisnęłam się w strój stary jednoczęściowy ale jak dla mnie woda za zimna oczywiście moje Wiki to nie przeszkadza i się taplana całego
majeczka to serdecznie gratuluje ci koniaczków cudownie że się doczekałaś
belka ja siedzę w tuniko sukience takiej cieniutkiej wciśnięta w przymarzły strój a tak na co dzień to krótkie spodenki bluzka na ramiączkach

Chociaż bardziej niż to co widzę w lustrze przeszkadza mi moja nieporadność - chodzę jak kaczka powoli kołysząc się na boki, szybko się męczę, schylać za bardzo się nie mogę, nie mówiąc już o tym, że problemem już jest ogolenie nóg czy obcięcie i pomalowanie paznokci u nóg.