reklama

Październik 2012

To dobrze, że jesteś jeszcze w stanie depilację i pedicure sama zrobić:-D
Bo ja już tak ledwo, ledwo:-D A pewne rzeczy są w ogóle niewykonalne:rofl2:

no właśnie ledwo już to robię i dlatego tyle czasu mi zeszło bo co chwila muszę odpoczywać i się rozprostowywać, i właśnie malując paznokcie u nóg mówię do męża "patrz i ucz się bo niedługo będziesz musiał robić to za mnie":-D

reklama
hej hej!
ja juz po śniadanku, wciągnęlam szproty w sosie pomidorowym z serkiem białym, mniam! ;-) bede leciała na targ po świeze warzywka i owoce, a poniedziałek mąż kupi znów kolejną porcję truskawek z działki, więc to sobie daruję, tylko na ceny spojrzę..pozniej jedziemy w aucie klime skończyc robic, bo upały sie zaczęly no i po pralke, bo od tygodnia jestem bez pralki :-D mamy zamówioną, musimy tylko odebrać
Karola
, erde - mówi cie o połówkowym USG, czy to genetyczne jest kolejnym które mnie czeka?bo ja połówkowe mialam prawie 3 tyg temu:szok:

nikamo - jak lekarz wie i nie widzi w tym nic złego, to najważniejsze, chociaz maluch mógłby być mniej "zabawny" i Cie tak juz nie męczyć;-)
Azorek - wszystkiego co najlepsze, zdrówka i miłości oraz rozwikłania wszystkich problemów:-);-)
Majeczka - co do poduszki to tak na zdjęciach ciężko stwierdzić czy będzie tak samo fajna, ale mam koleżankę która kupiła taką zwykłą i tez jest zachwycona, więc myślę że te co wybrałaś tez będą OK

Pytśka - te 75g glukozy rozpuszczają w kubeczku czyli masz ok 200-250ml płynu do wypicia, trochę tego jest ale na prawdę nie jest to takie tragiczne, ja się nastawiłam na najgorsze i się mile rozczarowałam

ja myślałam że dziś będę na bieżąco a uciekł mi cały dzień na sprzątaniu, praniu, gotowaniu i doprowadzeniu siebie do stanu używalności, czyli depilacja, peeling, maseczki, manicure, pedicure
i znów późna pora mnie zastała, ehh

Marand to chyba zakupie tańszą wersję tych co macie, bo 140zł piechotą nie chodzi, dzięki! no ja wczoraj odpaliłam depilator - ,oj ciężka sprawa juz z goleniem, a brzuszek na pewno mam mniejszy niz Wy więc sie musze przygotować na wieksze przeszkody za niedługo :-)
życzę wszystkim dobrego dnia!

Witajcie,ja po zakupach ,jeszcze tylko moich trzeba wysłać do fryzjera na postrzyżyny,paznokietki pomalować,wstępnie załadować auto tym co już spakowane ,opisać wałówkę zwierzaków i zaliczyc bank co by potem nie latać po bankomatach.
Obiad na dziś prawie gotowy ,no cóż w wersji unikalnej barszczem błyskawicznym-zamiast przyprawą do mięsa doprawiłam mięso jest-w smaku dobre ,ale kolor odlotowy :-D.
Miłego dnia

Dzień Dobry :-)
Ja też już jestem w planach miałam pospać do 10 ale niestety nie dało się,
wczoraj pojechaliśmy z młodym do babci i został na noc więc dzisiaj mam luzik i zaraz też zmykam na zakupki :-)

Mam pytanko siostra jest w 24 tygodniu robila glukoze i wyszła jej cukrzyca ciążowa :-( gin jej kazał przejść na dietę a jak za 2 tyg nic się nie zmieni to insulina i itp. Miała któraś z was to paskudztwo w ciąży ? Jak to z tą cukrzycą jest ?

Milego dzionka brzuchatki i uwarzajcie na te upały :tak:

I ja się witam :-D Dzień dobry dziewczynki w ten piękny słoneczny dzień :-DWpadam do Was na chwilkę się przywitać i pewnie będę tylko podczytywać w wolnych chwilach bo jak mąż jest w domu to nawet nie mam za bardzo jak posiedzieć przy kompie :tak: Myślałam, ze pośpię sobie przynajmniej do 10 a tu taka niespodzianka..... Jak zwykle kiedy moge pospać to zrywam się o 7-8 rano a kiedy musze wstać to spałabym do 12 :dry:Miłego dnia :-D

Ja tez mówię "Dzień dobry" i zycze wszystkim udanej soboty.

Czekamy na telefon ,jedziemy po pieska i do tesciów :) Upał straszny juz teraz ledwo dycham.
Odezwę sie wieczorkiem jak wrócimy .

reklama
witam sie i ja :-) jeny jaka spiaca jestem kawa nic nie pomogla:baffled: polozylam sie po polnocy bo siedzialam przy lapku zasnac nie moglam, wiercilam sie troche zanim znalazlam te idealna pozycje mloda mnie skopala na maxa:baffled: o 4 pobudka do mlodej "mamaaaaaaaaa mlekoooooooooooo" heheheh czeto tak ma jak po przedszkolu czy po sali zabaw wraca padnieta to nad ranem pisk i wolanie o mleko jest hehehe przed 7 sie obudzilam bo mezasty mial dzis gdzies jechac z kolega i w sumie to niewiele pospalam :sorry2:teraz walczylam jeszcze z wielka obrzydliwa cma (taka gruba i z daleka widac nieladny pysio) bo gdzies w nocy wleciala nam do pokoju i chcialam ja pogonic bleeeeeee ciem sie nie boje ale sa brzydkie starsznie :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry