Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Sonkaa boginio no to nieźle poszalałaś i balejażyk chcemy zobaczyć
Ktoś pisał o kredycie. Powiem Wam że moja cała wypłata idzie na rachunki a lat do spłaty kredytu na mieszkanie zostało mi jeszcze 39Śmieje się bo kto wie czy uda się dozyć końćówki.
hej
wreszcie troche lata przyszlo. Slonce swieci i az chce sie zyć
Sonka tez musze kupić jakis basen. Ech moj by nigdy sam nie wpadl sam z siebie zeby lazienki umyc
Co do tej ziemi to liczymy ze uda nam sie w tym roku kupic troche bo przed domem by sie nam jeszcze przydalo wysypac bo to co nawiezlismy to sie ubilo i trzba dosypac. Na jesien musimy kupic nowe drzewka. Zobaczymy jak sie finanse nam rozloza. Poprzedni miesiac nam rozlozyl przez zakup kosiarki (1000zl), czesci do kompa dla R bo mu padly (700
). Do tego sie zlozyly 2 wizyty u ginka wiec ponad 500
. Do tego choroba Kuby prawie 200. Dzien dziecka i 3 chrzesniakow plus Kuba. Imieniny mojego taty itd... Miesiac mielismy straszny.
Dzień dobry!!
Nadrabiam od wczoraj, bo mnie w pewnym momencie ufo porwało pt. wybieramy wózek. Znalazłam, zamówiłam i mam nadzieję, że będę zadowolona. Zdjęcie wkleję w odpowiednim wątku.
sonkaa jak mąż wyczyścił łazienki to lutra też!?!! Żadne baseny, ogórki małosolne (nawet te sól 0%) i inne podane przez Ciebie "czasozabieracze" Cię nie tłumacząCieszę się, że wyglądasz jeszcze piękniej:-)
Dentysta... brzmi niefajnie, trzymam kciuki &&&&& żeby było bezboleśnie i przyjemnie jak u okulisty ;-)
Tylko błagam Zobacz załącznik 478987 ! Nie wklejaj zdjęć ciasta.
Myśmy dziś cały dzień spedzili na powietrzu ,gorąc jak.... dlatego młody padł za zmeczęnia.
Jutro jedziemy do tesciowej na imieniny i mamy suuper prezent (mam nadzieje ze nas z domu nie wyrzuci) .Dwa miesiące temu zdechła jej ukochana sunia cocer spaniel i własnie znalazłam malutkiego szczeniaczka i jutro ja odbieramy .Teściowa o niczym nie wie mam nadzieje że zawału nie dostanie (z radości oczywiście)![]()
![]()
Wyobrażcie sobie że ja dalej wymiotuje co rano ,mówia że to tylko przez pierwsze trzy miesiące a ja w niedzielę zaczynam siódmy!!!!
I ja się witamDzień dobry dziewczynki w ten piękny słoneczny dzień
Wpadam do Was na chwilkę się przywitać i pewnie będę tylko podczytywać w wolnych chwilach bo jak mąż jest w domu to nawet nie mam za bardzo jak posiedzieć przy kompie
Myślałam, ze pośpię sobie przynajmniej do 10 a tu taka niespodzianka..... Jak zwykle kiedy moge pospać to zrywam się o 7-8 rano a kiedy musze wstać to spałabym do 12
Miłego dnia
![]()
Witam kobitki słonecznie i duszno
Glukozę już mam za sobą i powiem wam że chyba jestem dziwna ale mi to smakowałoteraz tylko wyniki
Po badaniu pojechałam do Greenwaya i wszamałam cały talerz kotlecików warzywnych z ryzem i 3 surówkami
Dobrze że byłam z mężem bo bym tam umarła z nudów a tak to rozwiazywaliśmy sobie razem krzyżówki :-)
Ale jest duchota umieeeeram![]()
Witajcie.
Informuję ,że wybywam od 2-11 lipca-jadę moczyc sadełko nad morze[krajowe],apartament niby z netem ,ale jak bym się nie pojawiła do 11 lica to znaczy ,że z winy neta
,uważać na siebie miłe brzuszki ,nie szaleć z pracą ,odpoczywać ile wlezie.
Gratuluję zakupu pralki.
Jak będzie net to na pewno coś naskrobię

Moja twarz jest obecnie twarzą bogini ognia i nie nadaje się do udostępniania publicznie,
Małż wyczyścił lustra :-) .... i pomył okna :-) - samej mi się nie chce wierzyć w to, że ma takie pomysły
jak was czytam to sama micha mi się uśmiecha jak komicznie musicie wyglądać..Ha ha Sonka chyba dzis wyglądamy podobniejak popatrzyłam w lustro zobaczyłam czerwonego upiora
![]()
piecze jak szlag!!!
Sandy wracaj do nas z załącznikiem .. :-).Miłego wypoczynku.Witajcie.
Informuję ,że wybywam od 2-11 lipca-jadę moczyc sadełko nad morze[krajowe],
z tą listą rzeczy jest tak, że tylko się wydłuża a chęci maleją odwrotnie proporcjonalnie do temperatury za oknem.no nic, jutro decydujący dzień, spać nie moge przez to i od godziny juz buszuje na necie..
chyba będzie dzień spędzony w basenie :-)