Ale mało nadrabiania. Cieszę się bardzo :-)
Uwaga!! Uwaga!! Dyliżans zajechał do domu. Zdjęcie w zakupowym ;-)
Mniam mniam zrobiłyscie mi smaka tymi ciastami i sama właśnie piekę ciasto z wisniami i bezą.
Kurcze ja siedze i szukam ofert oc i ac . Normalnie mnie trafia jak w końcu uporalismy się z wszystkimi opłatami to wczoraj się okazało że kończy się nam ubezpieczenie 17.07 szukam cos tańszego i oczywiście na raty bo juz nie wywalę jednorazowo 2 tysiaków!! Brrrr nienawidzę tych wszystkich opłat!
Brzmi pysznie!
Sprawdź ofertę Link4, ja przerabiałam w styczniu ten temat i tam wyszło mi dużo taniej niż w innych firmach. Może i Tobie się uda zaoszczędzić.
jestem i ja po południu.. niedawno odeszłam od deski do prasowania.. brzuch mam twardy jak kamień ale wszystko zrobiłam. I jutro poleguję.
Prasowanie

A co? Do was mrozy przyszły??
C
Wyszłam dziś na 15min. z domu i akurat na burzę trafiłam i to taką, że parasol mi wyrwało i chodnikiem szłam po kostki w wodzie
Wyprodukowałyśmy dziś z Mamą bułki z jagodami i kupę innych pyszności, a jutro będę się lenić w lesie.
Bardzo by mi się taki spacer po kostki w wodzie podobał, ale bez burzy ;-)
Uważaj na kleszcze i baw się dobrze!
jestem po południu:-)
byłam H&M i obkupiłam, ale Majkę, bo są świetne wyprzedaże, Michasiowi kupiłam tylko taki malusieńki biały zapinany sweterek za 10 zł
tak się łamię z prasowaniem,, ale chyba poczekam do wieczora
Super, że zakupy udane :-)
A z prasowaniem... ogarnij się, usiądź, odpocznij, poczekaj aż Ci przejdzie. Jak Garfield ;-) Żelazko nie zając
anć miałam Ci odpisać i się nie zacytowało :[
Do oczka wczoraj właziłam bez kaloszków, tak po prostu bosą stópką (wspaniała sprawa), ryby się nie oburzały więc postałam chwilę (czyściłam filtr od fontanny

)
A co do ślubu to papier papierem, tego nie widać więc śmiem twierdzić, że zbędny, ale taka świecąca sprawa na palcu to dopiero coś ;-) Na początku to gapisz się i gapisz jak coś by miało się dziać od tego patrzenia, później trochę przechodzi, ale i tak fajna sprawa. Jak to kiedyś Demotywatory opisywały +10 do dorosłości