reklama

Październik 2012

jestem po południu:-)
byłam H&M i obkupiłam, ale Majkę, bo są świetne wyprzedaże, Michasiowi kupiłam tylko taki malusieńki biały zapinany sweterek za 10 zł

jeszcze na allegro zamówię koszule i szlafrok i będę prawie prawie, z dużych rzeczy, to laktator mi zostanie i baza do fotelika

tak się łamię z prasowaniem,, ale chyba poczekam do wieczora

Misza - szerokiej drogi , wypoczywaj i nabieraj wprawy w obsłudze noworodka :-)

dziewczynki glukozujące -&&&&&&&&&&& za przetrwanie :-)

reklama
hej

ja sie tylko melduje ze zyje, niedawno odzyskalam kontakt ze swiatem. Cos sie popsulo u naszego dostawcy ale juz naprawil.

u nas w nocy przeszla mega burza. Przez pol godziny blyskalo sie praktycznie non stop i to wssystkich stron i na roznych wysokosciach nieba. Do tego ulewa i grad. Na szczescie zadnych strat u nas nie ma poza kaluza wody przed domem

poczytam potem bo niedawno weszlam do domu i musze ostygnac

Kaka kciuki za glukozę!

Sonka ja boję się jechać do h&m, bo sama się obkupię, a nie chcę kupować niewiadomo jakiej ilości ciuchów ciążowych skoro zostały mi 3 miesiące (niecałe!) &&&& za wysyłanie aplikacji.

Misza wypoczywaj i spokojnej drogi.

Malinowa P bardzo ucieszyła mnie wizja Ciebie w takich kwiecistych kaloszkach stojącej w oczku wodnym i śpiewającej jakąś skoczną piosenkę i oczywiście myjącej kamienie.
poza tym miło przeczytać, że ktoś tak ładnie pisze o byciu żoną. ja mam cały czas wątpliwości czy kwitek jest potrzebny, ale sprawiłaś, że "żona" zabrzmiała dumnie :-)

Azorek mamy taki sam plan na wywoływanie porodu :-D. oj ciężko będzie Luby miał.
jak małż wyrzuci Cię z kotkiem z domu to przyjedź do Nas! mamy dwa koty i taki drapak SUPER DRAPAK DLA KOTA Z DWOMA BUDKAMI I MYSZKAMI ! (2456749503) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Amelkową też bierz, bo mój Luby jest wychowawcą przedszkolnym, zna się na rzeczy, więc na pewno będą się razem świetnie bawić :-D. ja upiekę ciasto i będziemy siedzieć z wiatrakiem. plan idealny :tak:

Mimii oby Wam pogoda dopisała nad morzem . deszcz i zimno jak coś odeślijcie mi do Warszawy.

U mnie dziś spokój, odrobinę chłodniej, Marianka jakaś taka bardziej skoczna więc trochę się uspokoiłam.

Azorek, to już po 32tc okna umyjesz? Czy to nie za wcześnie?
Niedawno wróciłam z 1-szych teoretycznych zajęć ze szkoły rodzenia. Trwało to ok 30 min. Nie sądziłam że tak ekspresowo, ale nawet dobrze bo krzesła twarde były i duchota na sali :eek:
A przed chwilą zjadłam całe korytko malin i Mała mi teraz szaleje w brzuszku :happy:
Ogólnie to ręka mi od wczoraj drętwieje. Nie wiem czy to z braku magnezu czy cholipcia czegoś innego. Już magnez dodatkowo biorę i jem sporo gorzkiej czekolady ale jakaś wypluta jestem... Może żelazo?

Ale mało nadrabiania. Cieszę się bardzo :-)

Uwaga!! Uwaga!! Dyliżans zajechał do domu. Zdjęcie w zakupowym ;-)

Mniam mniam zrobiłyscie mi smaka tymi ciastami i sama właśnie piekę ciasto z wisniami i bezą.

Kurcze ja siedze i szukam ofert oc i ac . Normalnie mnie trafia jak w końcu uporalismy się z wszystkimi opłatami to wczoraj się okazało że kończy się nam ubezpieczenie 17.07 szukam cos tańszego i oczywiście na raty bo juz nie wywalę jednorazowo 2 tysiaków!! Brrrr nienawidzę tych wszystkich opłat!
Brzmi pysznie!
Sprawdź ofertę Link4, ja przerabiałam w styczniu ten temat i tam wyszło mi dużo taniej niż w innych firmach. Może i Tobie się uda zaoszczędzić.

jestem i ja po południu.. niedawno odeszłam od deski do prasowania.. brzuch mam twardy jak kamień ale wszystko zrobiłam. I jutro poleguję.
Prasowanie :szok: A co? Do was mrozy przyszły?? :eek:

C

Wyszłam dziś na 15min. z domu i akurat na burzę trafiłam i to taką, że parasol mi wyrwało i chodnikiem szłam po kostki w wodzie:crazy:

Wyprodukowałyśmy dziś z Mamą bułki z jagodami i kupę innych pyszności, a jutro będę się lenić w lesie.
Bardzo by mi się taki spacer po kostki w wodzie podobał, ale bez burzy ;-)
Uważaj na kleszcze i baw się dobrze!

jestem po południu:-)
byłam H&M i obkupiłam, ale Majkę, bo są świetne wyprzedaże, Michasiowi kupiłam tylko taki malusieńki biały zapinany sweterek za 10 zł

tak się łamię z prasowaniem,, ale chyba poczekam do wieczora
Super, że zakupy udane :-)
A z prasowaniem... ogarnij się, usiądź, odpocznij, poczekaj aż Ci przejdzie. Jak Garfield ;-) Żelazko nie zając :cool2:

anć miałam Ci odpisać i się nie zacytowało :[
Do oczka wczoraj właziłam bez kaloszków, tak po prostu bosą stópką (wspaniała sprawa), ryby się nie oburzały więc postałam chwilę (czyściłam filtr od fontanny :-D)
A co do ślubu to papier papierem, tego nie widać więc śmiem twierdzić, że zbędny, ale taka świecąca sprawa na palcu to dopiero coś ;-) Na początku to gapisz się i gapisz jak coś by miało się dziać od tego patrzenia, później trochę przechodzi, ale i tak fajna sprawa. Jak to kiedyś Demotywatory opisywały +10 do dorosłości :-D

Ostatnia edycja:
jestem

u nas niewiele chlodniej, moze o 2 st. Dzis popadalo jeszcze, dobrze bo susza byla.
ale juz z dnia na dzien bedzie chlodniej

w czwartek mam wizyte, juz sie doczekac nie moge

Kaka, Polcia &&&& za glukoze

Sonka to &&& za prace meza

Misza milego odpoczynku

Lori u mnie tez bez oznak wicia gniazda wiec witaj w klubie

Dziewczyny przepraszam ale dzisiaj musiałam leciec do gabinetu potem wróciłam, pospzrątałam zrobiłam obiad potem goście i jestem. No ale nie nadrobiłam niestety:no:

Azorek, to już po 32tc okna umyjesz? Czy to nie za wcześnie?

azorku - Ty po 32 tygodniu już chcesz poród przyspieszać?
hehe no i niejasno napisalam teraz podczytalam co skrobnela i fakt tak wychdzi z postu mojego:rofl2::-D:-D po 32 tyg bede myc okna ale nie jak tylko 32 stuknie i nie dla porodu..umyla bym juz bo mam tak zasyfione ze szok:szok: u nas ciagle pada i budowe zaczeli wiec cale bloto mam na oknach:no:i to z tego wzgledu szubcij bym pomyla ale nie przed 32 bo sie boje ze sie rozsypie :tak::-) a maliny wprowadzam po myciu okien plus seksik nie wszytsko na raz laski wariatka nie jestem heheh do 36 tyg musi siedziec w brzuszku wiec spokojmie jaqk na wojnie. ja wiem ostatnio pisze tak ze jak sama siebie czytam to idze ze cos nie bardzo:eek:ale mam sporona glowie plus deprecha mnie lapie malz nadal bez pracy i jakos tak poskladac sie nie umiem nawet w pisaniu:confused2::crazy:

reklama
Azorek jakos dajem rade w czytaniu postów:rofl2: szkoda ze mąż nie moze czegos załapać, mój za to dzis przyszedł z wieściami ze może jutro ostatni dzien w pracy bedzie.Niby legalnie pracuje ale z dnia na dzien moga zwolnic bo ona na samozatrudnieniu, chyba ze szef przyjedzie i gdzies go wcisną.Wiec tez tak po wakacjach odrazu ostro nas sprowadzili na ziemie.

Ale mi sie córcia ostatnio rozpycha, zwrócona główka w dół i tyłkiem na prawy bok sie rozciaga a nózkami po lewym napindala czasem sie czuje jakby stado koni mi galopowało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry