debi
Fanka BB :)
uff trzymam sie informacji że upały będą lżejsze bo już nie wyrabiam. widze że wy tez walczycie z upałami.
co do ruchów dzieci-moje tańcowało cały zeszły tydzień,a teraz cisza,czasem o sobie da znać ale to jeden ruch i znowu cisza.myślałam ze to nie ma związku ale może jednak ma skoro wiekszosc z Was narzeka na mniejszą ruchliwość dzieci.
lekarz na ostatniej wizycie mówił ze mam sprawdzac ruchy dziecka codziennie,powiedzialam mu ze nie zawsze je czuje i co wtedy,to kazał napić sie słodkiego napoju,potrząsnąć brzuchem-można mocno i czekać.hmm to też sie średnio sprawdza,ale nie panikuje bo może jest tak ułożone że ja nie czuje.
kolorowych snów
p.s.Kaka trzymam kciuki za glukoze !!!
co do ruchów dzieci-moje tańcowało cały zeszły tydzień,a teraz cisza,czasem o sobie da znać ale to jeden ruch i znowu cisza.myślałam ze to nie ma związku ale może jednak ma skoro wiekszosc z Was narzeka na mniejszą ruchliwość dzieci.
lekarz na ostatniej wizycie mówił ze mam sprawdzac ruchy dziecka codziennie,powiedzialam mu ze nie zawsze je czuje i co wtedy,to kazał napić sie słodkiego napoju,potrząsnąć brzuchem-można mocno i czekać.hmm to też sie średnio sprawdza,ale nie panikuje bo może jest tak ułożone że ja nie czuje.
kolorowych snów
p.s.Kaka trzymam kciuki za glukoze !!!
Ostatnia edycja:

ale póki jesteśmy jeszcze u rodziców to kupiłam proszek i biorę się za pranie maluszkowych rzeczy żebym mogła porozwieszać na ogródku do wyschniecia
zrobiłam miejsce w mojej szafie powyrzucałam zimowe rzeczy więc póki nie mamy komody dla małej to tam to włoże bo już nie mogę na to patrzeć potem zabiorę się za szlifowanie łóżeczka i coś już będzie zrobione :-)
poprane nawet!
(wiem, powtarzam się).
na szczęście udało mi się ja na silę po namydleniu palucha zdjąć ale już jej chyba w tej ciąży nie założę:-( jak tak dalej pójdzie to niedługo będzie na mnie pasowała mężowa obrączka, chyba o 4 rozmiary wieksza