Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę, że organizm daje znać w ten sposób, że jest zmęczony i działa na zwolnionych obrotach.
Natomiast dziwi mnie jedna rzecz - czytałam i na szkole rodzenia też słyszałam, że dzieci bardziej się uaktywniają jak mama się położy, a moje najbardziej aktywne są jak siedzę prosto albo na fotelu z nogami uniesionymi wyżej, a jak się kładę to trochę w bok pokopią ale tak delikatnie i się uspokajają, nie wiem co o tym myśleć, czy powinnam się martwić?:-(
Ale uważaj na siebie, nie możesz się tak bardzo forsować.
Z czym są w środku? Dasz przepis?

. A njabrdziej kopie jak stoję przy lustrze i oprę się brzuchem o zlew, awantura na całego
srednio wyszlo jak na pierwszy raz ale tragedii nie ma wkleje zaraz na kulinarnym fotki hehehe rozlata sie nieco na boki i wsio ze srodka wycieka bo chcialam na bogato naladowac...przesadzilam ale jest nauczka na zas. i nie mialam czasu robic kremu do tortu to jest na szybkiego ekspresowa bita smietana gelwe lol ale nia mialam czasu sie scierac ze wszystkim dzisiaj

niby nie ma takiego słońca ale mnie napadło takie ciepło że szok

co do bolu brzucha to u mnie ja bym tego bolem nie nazwala tylko takim napieciem, strasznie mam wtedy parpie na pecherz, czuje ze brak mi tchu, brzuch ma czasem inny ksztalt, tak jakby gdzies glowa byla i to trwa chwile i puszcza
mialam tak poprzednio i mam teraz

oj to wynika ze ja to super zniosłam, tylko czekanie mnie bardzo męczyło. a po wyniki jadę za godzinę, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
dziś za to pobiłam rekord - 3 wizyty w toalecie w nocy
sonkaa, oszczędzaj sie!!!! nalezysz do klubu niecierpiących prasować, a 7godz masakre sobie zafundowałaś :-( odpoczywaj

chciałam mieć z głowywitam
Sonka Ty szalona jestes, tyle godzin przy zelazku, wolalabym to na 2 razy rozlozyc. A jakas barierke bedziecie robic, na taras, balkon? czy w srodku?
sonkaa masz szczęście, że Mina zatrzymała Panią Frau, następnym razem jak zaplanujesz 7 godzinne prasowanie wyslemy ci Higienistkę z zastrzykiem na uspokojenie![]()
Hej kobitki :-)
Wpadłam się przywitać tylko bo zaraz lecimy z mlodym do fryzjera
Ja już wykorzystalam że się trochę ochłodziło i odpalilam piekarnik i zapraszam na rogaliki Zobacz załącznik 481933
Jeszcze ciepłe więc proszę się częstować :-)
I ja witam w końcu:-)
Natomiast dziwi mnie jedna rzecz - czytałam i na szkole rodzenia też słyszałam, że dzieci bardziej się uaktywniają jak mama się położy, a moje najbardziej aktywne są jak siedzę prosto albo na fotelu z nogami uniesionymi wyżej, a jak się kładę to trochę w bok pokopią ale tak delikatnie i się uspokajają, nie wiem co o tym myśleć, czy powinnam się martwić?:-(
Co do tego puchnięcia to i mnie niestety nie ominęło. Najgorzej jest rano, dziś nie mogłam do końca dłoni zamknąć bo miałam tak palce spuchnięte. Obrączkę już dawno zdjęłam a od paru dni przestałam nawet nosić zegarek bo mi się w rękę wpija. Ale najgorzej jest chyba ze stopami - nie jestem w stanie wsunąć ich do końca w klapki i muszę uważać jak chodzę, żeby butów po drodze nie pogubić a przy okazji orła nie wywinąć![]()
uff posprzatalam lazienke, ale mi goraco, zasluzylam na lody
teraz sie dywaniki z lazienki i tarasu piora i wklady do mopa wiec potem jeszcze umyje podloge na gorze
jesli chodzi o lezenie to ja sie najlepiej czuje na prawym boku, niby lepiej na lewym ale mi wygodniej na prawym, zapytam jutro gina czy jeszcze mozna na prawym leżeć

to juz sie zaczyna uciskanie a poczekajmy jak zacznie dawac kopniaki solidne po przeponce albo zeberkach
) wiec to pewnie dlatego ze im niewygodnie bo ja wtedy czesto gniote brzuch.W nocy zas jak leze na lewym boku to nie lubi chyba a i mi niewygodnie wolimy oby dwie prawy boczek 
cos chyba ponaciskalam ...