reklama

Październik 2012

reklama
karola &&&&& trzymam i nie puszczam i milej nauki zycze;-)

jutrzenka to trafilas z opisem symptomow..,.ja walsnie od wczoraj mam taki ucisk bolesny na dol brzucha 9mam wrazenie ze mloda sie tam na sile wpycha czy cos) a po lewej str w kierunku jajnika dostaje lekkie szturchance i jak chodze to kuleje bo mnie to sciaga w dol normalnie:szok::no: juz niedlugo to sie jakos przemecze ehhh ciaza to mial byc stan blogoslawiony :baffled::rofl2: nie czuje sie ostatnio wyjatkowa ehhhh

a co do spania z poduszkami to i ja tak walczylam ale nie chce kasy wydawac na te specjalna to wzielam grubszy spiwor ktory mielismy w szafie i zawinelam go w rulon i tak go wykorzystuje jako poduszki wlasnie:-D
ach i ktos jeszcze ma takie silne bole w pachwinach???? spojenie lonowe mam warzenie ze mi peknie niebawem:-(:zawstydzona/y: rano jak wstaje to bol jest nie do zniesienia i pare razy jak rozpedzona chcialam wstac z lozka to sie przewracalam i ladowalam na podlodze z bolu:-(

a u mnie z nikąd wziela sie burza, nagle zaczelo grzmiec, spadl deszcz (takie wielkie krople) i po paru minutach bylo po wszystkim. A teraz swieci slonce i jest bardziej goraco niz bylo :baffled:

Azorek ja czasem mam bol w pachwinach, tzn moze nie jest to taki typowy bol ale takie ciagniecie, szarpanie

te poduszki do spania sa super i napewno bym kupila gdyby to byla moja pierwsza ciaza. A ze to ostatnia to spie z poduszka pod brzuchem i koldrą miedzy nogami:-D

ja już miałam kilka nocy w plecy, bo mi poduszki wypadały, wkurzyłam się i kupiłam dziś ten kojec, oby pomógł, a po porodzie wystawie go na allegro i luz :-)

Karola - kciuki za serduszko maluszka, niech da się pomierzyć i uspokoi mamusię że wszystko dobrze;-)

Vibeke - co do ruchów to nie masz co się martwić że bardziej czujesz gdy siedzisz niż leżysz, ja jak zaczynałam tylko czuć ruchy to tylko w pozycji leżącej a teraz właśnie częściej w jakiejś innej niż leżąca maluch się uaktywnia np teraz siedzę i znów mi drepcze po żołądku

co do tych bóli brzucha, to ja bóli jako takich nie mam, raczej nazwałabym to dyskomfortem, i też czuję malucha wysoko jak mi drepta pod samymi cyckami i uciska żołądek, który już w przełyku chyba siedzi:baffled: (jeszcze trochę i pewnie zgaga mnie dopadnie), natomiast u dołu brzucha czuje raczej takie wypinanie i wciskanie się w pęcherz lub lewy jajnik (tak mi się wydaje że to jajnik i niestety mało przyjemne uczucie:no:

karola - Zobacz załącznik 482051za exam i za dzisiejsze usg, żeby wam córeczka ładnie pozowała
patrycja - te rogaliki wyglądają mega kusząco Zobacz załącznik 482052
azorek - mi sie zdarzyłay raz czy dwa takie ciągnięcia w pachwinach, ale przeszły tak szybko jak przyszły i narazie na szczęście nie wracają

Ja osobiście już nawet nie liczę ile razy chodzę do toalety w nocy a o dniu nie wspomnę, łatwiej by było chyba jakbym w ogóle z "tronu" nie schodziła, nie wiem czy to dlatego ze pochłaniam wodę litrami czy dlatego ze moje Małe ADHD w brzuchu tak szaleje i na pęcherz naciska, już się szczerze mówiąc do tego przyzwyczaiłam, śmiałam się z mężem ostatnio że przez to moje ciągłe bieganie do toalety stawkę za odprowadzanie ścieków będą chcieli nam podnieść:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry