Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja też nie chcę wydawać kasy na poduszkę zwłaszcza teraz kiedy to już końcówka. W nocy jakoś sobie radzę z tymi moimi poduszkami no, ale do wysypiania się to mi dalekokarola &&&&& trzymam i nie puszczam i milej nauki zycze;-)
jutrzenka to trafilas z opisem symptomow..,.ja walsnie od wczoraj mam taki ucisk bolesny na dol brzucha 9mam wrazenie ze mloda sie tam na sile wpycha czy cos) a po lewej str w kierunku jajnika dostaje lekkie szturchance i jak chodze to kuleje bo mnie to sciaga w dol normalniejuz niedlugo to sie jakos przemecze ehhh ciaza to mial byc stan blogoslawiony
nie czuje sie ostatnio wyjatkowa ehhhh
a co do spania z poduszkami to i ja tak walczylam ale nie chce kasy wydawac na te specjalna to wzielam grubszy spiwor ktory mielismy w szafie i zawinelam go w rulon i tak go wykorzystuje jako poduszki wlasnie
ach i ktos jeszcze ma takie silne bole w pachwinach???? spojenie lonowe mam warzenie ze mi peknie niebawem:-zawstydzona/y: rano jak wstaje to bol jest nie do zniesienia i pare razy jak rozpedzona chcialam wstac z lozka to sie przewracalam i ladowalam na podlodze z bolu:-(

Ja mam rozstepy na piersiach od jakiegos 4 miecha na razie stoja w miejscu ale pewnie jeszcze sie namnoza :-(
Ogladalam wiadomosci pijany ginekolog odbieral porod i zeby przyspieszyc postanowil przebic pecherz plodowy z wodami a ze byl nawalony jak mister schmidt to naklul rowniez glowke maluszka ! na szczescie malutkiemu nic nie jest ale czaicie taka sytuacje az sie we mnie zagotowalo."Lekarz" mial 2% alkoholu....
No niby smaruję się regularnie, ale czy to aż tak pomaga to nie wiem

hehe

Azorek ja czasem mam bol w pachwinach, tzn moze nie jest to taki typowy bol ale takie ciagniecie, szarpanie
masakra ja nawet nie umiem okreslic co mnie boli i jak zebyscie zrozumialy

haha, mój Luby ma problem z ugotowaniem jajek na twardo więc skorzystał z pomocy fachowców. jeśli któraś z Was jest z Warszawy to mogę w 100% polecić https://www.facebook.com/SoSweetProject .anć, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, a babeczki są przecudne! sam je robił mężuś? ;-)![]()
Też chcę się tak bawić!!! Leżenie i nie uciekanie to idealna rola dla mnie.A ja po obiadku byłam z Olusiem na rowerku, w sensie on jeździł a ja szłam za nim i stwierdzam, że z brzuchem to ja kondycji nie mam. Po powrocie położyłam się w jego drewnianym domku a on miał frajdę zamykając mnie tam i bawiąc się, że mnie ratuje :-) A ja musiałam tylko leżeć i nie uciekać :-)

Nie zamierzam robić nic nienaturalnego, ale nie ukrywam, że ciąża nie jest moim ulubionym stanem i chcę przytulić moją córkę najwcześniej jak się to będzie dało. Będę więc oczekiwać jej z otwartymi ramionami od 36 tygodniaPowiedzcie mi.. Czem chcecie tak wczesnie rodzic? Po co przyspieszac porod?
. A póki nie będzie gotowa to i tak nie wyjdzie. Sama zdecyduje. 
Witaj wśród Październikówek!Witam dziewczyny.
Jestem mama prawie 4 letniego Wojtka. Teraz spodziewam sie dziewczynki. Chyba... Bo w pierwszej wersji był chłopak.
Termin mama na 10.10 wg USG wg OM 29.09.
Czy mogłąbym się do was przyłączyć?
Przepięknie wyglądają. Smakują pewnie jeszcze lepiej. ;-)Hej kobitki :-)
Wpadłam się przywitać tylko bo zaraz lecimy z mlodym do fryzjera
Ja już wykorzystalam że się trochę ochłodziło i odpalilam piekarnik i zapraszam na rogaliki Zobacz załącznik 481933
Jeszcze ciepłe więc proszę się częstować :-)
Dzięki za filmik. Zamierzam właśnie obejrzeć.polecam wam fajny filmik o ciąży, mnie wciągnął
Discovery "Ciekawość" - Cud Narodzin - Cały Odcinek - YouTube
Co za straszna sytuacją. I co za zwyrodnialec.Ogladalam wiadomosci pijany ginekolog odbieral porod i zeby przyspieszyc postanowil przebic pecherz plodowy z wodami a ze byl nawalony jak mister schmidt to naklul rowniez glowke maluszka ! na szczescie malutkiemu nic nie jest ale czaicie taka sytuacje az sie we mnie zagotowalo."Lekarz" mial 2% alkoholu....

.
Dobrej nocy:-)