reklama

Październik 2012

reklama
Powiedzcie mi.. Czem chcecie tak wczesnie rodzic? Po co przyspieszac porod?
Niewiem moze przegapilam ten watek:? Bo wlasnie tak sie zastanawiam? :D

Ja dzis na wolnym dalej, jutro do lekarza.. zastanawiam sie czy brac zwolnieni i miec wszystko gdzies, czy jeszcze chodzic do pracy ? Niewiem :(
Zobacze tez co lekaarz mi powie.
Nogi mimo ze nie pracuje puchna jak baloniki, beboch tak samo. Pewnie skoncze z powykszywianymi zebrami jak siostra :// No ale nic takei sa uroki ciazy :D
Moj wierci-tylek dalej nie przestaje, dzis jak czekalam w szpitlu na wizyte to pukalam do niej kilka razy a ona odpukiwala, ja szybciej ona szybciej, ja wolniej ona wolnie :) Ludzie pewnie jak na glupia patrzyli :D HaH.

Wszystkiego NAJ solenizantkom!!!

POPRASOWAŁAM wszystkie ubranka Michasia i Majki z 3 prań i zajęło mi to... 7 (słownie: siedem) godzin, jak zobaczyłam swoje stopy, to myslałam , że zemdleje,
2304618801_1d3de83cb1NAGANA.jpg
a masz utarty nosek za to!!

wiem, posypuję głowę popiołem, z jednej strony się cieszę, bo mam już to z głowy, ale z drugiem, za mądre to nie było,
i masz szczęście że się kajasz bo już Panią Frau chciałam na ciebie nasłać!
frau.jpg

aja o tej porze bo nam zeszło na rozmowach,przywieźliśmy siostrzeńca małża z lotniska, Kaj ucieszony niesamowicie i jutro znając życie będą obaj na PS3 naginać...

Dobranocek..

Witam

Ktoś tu świetował urodzinki :-) anć , sandy wszystkiego naj naj naj ;-)

Nikola gratuluje farciaro ja to w zdrapkach tylko wygrywam 1zł :-D:-D:-D

sonkaa czyś ty oszalała :szok: ja wczoraj przeszłam 10 kilosów 5 w jedną i 5 druga i jak przyszłam do domu to już nic nie zrobiłam :rofl2:

karola &&& za glukoze :-)

Spadam coś wszamać potem nadrobię kolejne wątki :happy:

Wstałam i kurde miałam taki sen że do teraz się otrząsnąć nie mogę :baffled: Lepiej Wam tutaj tego nie napiszę bo tak będzie leoiej po co kogokolwiek denerwować. Potem śniły mi się hordy a takujących węży matko ja nie wiem co to za noc:szok:

Witam dziewczynki, po wczorajszych ekscesach moich nie ma śladu :-), tzn. spuchnięta jestem, ale nie ponadstandardowo :-)
Mina - całe szczęście, że się powstrzymałaś, bo Pani Frau wygląda co najmniej ozięble :-)

mimii - tez bym chciała takich zabaw. gdzie muszę tylko leżeć i nie uciekać :-D:-D

ptyśka - jakbym przeszła 10 kilosów to bym się za pranie nie wzięła, bo bym umarła :-)

małż pojechał odwieźć Majkę , potem chyba weźmiemy sie za moja pralnie wreszcie, ale teraz poczytam Was na spokojnie, bo w końcu jestem sama w domu :-)

Miłego dnia, u nas gorąco, że hej :-)

reklama
Witam dziewczyny.
Jestem mama prawie 4 letniego Wojtka. Teraz spodziewam sie dziewczynki. Chyba... Bo w pierwszej wersji był chłopak.
Termin mama na 10.10 wg USG wg OM 29.09.
Czy mogłąbym się do was przyłączyć?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry