reklama

Październik 2012

Anć wszystkiego co najlepsze!!
Babeczki przesliczne az szkoda jeśc!

Niestety u mnie żaden sposób na wywołanie porodu nie zadziałał ,urodziłam tydzień po terminie .

Troszke upały puściły i wzięłam się do ogarnięcia domku ,zrobiłam pierozki z borókami i nareszcie moge odpocząc. Jutro biorę się za pranie i przeglądanie ciuszków dla malutkiej póki jestem na chodzie bo czuję że potem będzie coraz gorzej.

AA i wybrałam dzis wygrane nagrody i dostałam super zestaw antykolkowy z Tommee Tippee ,Falvit mama dwa opakowania i Livon żel na opuchniete nogi :) Fajnie cos wygrac:)

reklama
Azorek jakos dajem rade w czytaniu postów:rofl2: szkoda ze mąż nie moze czegos załapać, mój za to dzis przyszedł z wieściami ze może jutro ostatni dzien w pracy bedzie.Niby legalnie pracuje ale z dnia na dzien moga zwolnic bo ona na samozatrudnieniu, chyba ze szef przyjedzie i gdzies go wcisną.Wiec tez tak po wakacjach odrazu ostro nas sprowadzili na ziemie.
trzymam kciuki i za twojego meza&&&&&&&&&&&&&& no przeciez nie mozna przez wieki byc bezrobotnym jak sie szuka pracy:tak:

Fajne macie sposoby na wywołanie porodu hehe mycie okien ja słyszałam że sperma przyśpiesza więc lepszy chyba seksik bo przynajmniej przyjemność jakaś przy okazji :-D
no dla tego polaczenieprzyjemnego z pozytecznym : liscie malin,okna plus seksik wskazane hehehe:rofl2:
Azorku no cięzko się mi doczytać Twoich postów bo jakieś takie pomieszane;-) Wiesz że my dalej trzymamy kciuki za pracę męża może to polega na tym że teraz ma problemy, ale potem jak znajdzie to bedziecie się pławić w pieniądzach:tak:
sorki jestem tak nierozgarnieta ostatnio ze pisze pez skaldu i ladu:zawstydzona/y: obiecuje poprawe i jak by co to upominac mnie tu na forum glosno i wyraznie to wezme sie za siebie wreszcie :tak::-)
dzis pospalam ze hohohohohoh wstalam godzine temu juz obiad mam wstawiony i lece sie szykowac do pracy hehehehe polezakowalam nieco dzisiaj:-D

Anć wszystkiego najlepszego ,widzę ,że świętujesz w tym samym dniu co ja.
Dziewczyny bardzo dziękuję za życzenia urodzinowe tu ,FB,oraz w formie SMS-owej .Przekroczyłam magiczną 40-tkę:-D

Dziewczyny przyjmijcie i ode mnie najlepsze zyczonka; bukiet-kwiaty-roz.jpg

sorki jestem tak nierozgarnieta ostatnio ze pisze pez skaldu i ladu:zawstydzona/y: obiecuje poprawe i jak by co to upominac mnie tu na forum glosno i wyraznie to wezme sie za siebie wreszcie :tak::-)
dzis pospalam ze hohohohohoh wstalam godzine temu juz obiad mam wstawiony i lece sie szykowac do pracy hehehehe polezakowalam nieco dzisiaj:-D

No co ty zdarza się każdemu po prostu masz dużo na głowie:tak: ja dostałam pierwszy raz kasę z ZUS-u i jak zwykle musiałam dzwonić do księgowej bo znowu jest tam namieszane. Ja zwariuje ta kobita powinna się przebranżowić:confused2:

anć - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń najskrytszych:-)
nikamo - gratuluję wygranej;-)
karola - trzymam kciuki aby glukoza "poszła gładko"
U mnie tez w końcu odetchnąć można, co prawda widzę że jeszcze jutro 30 stopni, ale kolejne dni po 20 i 22 stopnie, jak dla mnie bomba odetchnę trochę:-)

Nikamo gratuluję wygranej:-)
Karola trzymam kciuki za glukozę &&&&&&&&&&&
Azorek, Lori trzymam kciuki za waszych mężów, żeby z pracą się poukładało &&&&&&&&&&&
A u mnie w domu nic nie lepiej z temperaturą - mury są tak nagrzane, że nawet w nocy kiedy na dworze się ochładza, okna wszystkie otwarte, to spać się nie da bo taki gorąc i duchota:-( Wstaje przez to cała spuchnięta i obolała:crazy:
Przepraszam was dziewczynki, że trochę was zaniedbuje, ale odkryłam uroki allegro i wciągnęło mnie na amen:-D I tak siedzę, wyszukuje, licytuje - lepiej mi to idzie w każdym bądź razie niż szperanie w SH, ja nie wiem gdzie wy chodzicie, że takie fajne rzeczy dla dzieciaków kupujecie, ale w tych które ja odwiedziłam udało mi się nabyć wyłącznie body:crazy:
Idę ukręcić muffinki z pudełka:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry