reklama

Październik 2012

reklama
Dobra, trochę poczytałam ale nie dałam nadrobić wszystkiego.

Anć uśmiałam się do łez z tego ombacywania jajek jako gratulacje za poczęcie:-D

U nas dzis fryzjer tez zaliczony. Troche podciełam koncówki. Ostatni raz byłam u fryzjera w styczniu:szok:. Obieła tylko konce wiec spokojnie moge sie zapuszczać dalej.
A o rzęsach juz kiedys marzyłam. Może sobie po porodzie szczelę.

Anć wspolczuje,ale na drugi raz idz do lekarza zeby sprawdzic czy te omdlenia to norma,bo cisnienie nawet jak na ciaze dosc niskie. rozumiem cie dokładnie,też sie tak czuje,kregoslup mi odpada,boli mnie między żebrami jakby miesnie po cwiczeniach,po całym dniu w pracy i zakupach mam ochote usiąść i płakać i czasem tak robie;-)
Nikola dobrze ze z tata juz lepiej
Mimi słonecznych wakacji i dobrej zabawy:-)

Azorek gratulacje dla męża,oby teraz Wam sie poukladalo :-)

ja dzis po szkole rodzenia,bylo nudno i mam wrazenie ze nikt sie w nic nie angazuje,robia to od niechcenia.mogliby zrobic ciekawe zajecia,a zamiast tego przychodza "eksperci" i czytaja slajdy.

Witam sie na szybko, cos nie moge dzis zasnąć a w dzien nie miałam czasu odpisać.

Wystraszyłyście mnie z tym podejrzeniem o cholestaze ciążowa, ale w pierwszej ciązy takich objawów nie miałam.Probowałam sie dodzwonic do gina ale jak na złość nie odbiera i chyba ma jakiś problem z nr bo zaraz mnie rozłanczało.Jutro ide na ogólna wizytę do szpitala ale tutaj w IRL pewnie zignoruja moje objawy i powiedza ze wszystko jest ok i wyślą do domu i żadnych badań nie porobią, ale będe walczyc bo poczytałam troche o tej chorobie i starsznie sie wystraszyłam.

Dziewczyny a mam takie pytanie: czy odczuwacie bol / ucisk w okolicach lukow zebrowych czasami? Tak jakby na srodku klatki piersiowej, gdzie sie zebra rozchodza? Ja wiem, ze dno macicy siega lukow zebrowych ale to dopiero w 36 tyg ciazy, czy to mozliwe abym juz odczuwala takie dolegliwosci? Musze tez dodac, ze dwa razy mi sie to zdarzylo po zjedzeniu czegos wzdymajacego (takze brzuch przy tym tez mam twardy i wzdety).
No i ostatnie pytanie: gdzie (mniej wiecej oczywiscie) znajduje sie zoladek w 30 tyg ciazy?

Jakos nie moge zadnych info na necie znalezc...
ja mam takie coś jak mówi Malinowa jakby "ból płuc". zdjęcie biustonosza pomaga, a rozpiską ogólną gdzie kiedy jest dno macicy lepiej się nie zaprzyjaźniać, bo ja czasem np, już mam problemy z oddychaniem jak się Mała kręci, a poza tym od początku brzuch jest wyżej niż powinien (co widzę jak gin robi mi usg).

Widzę, że dziś dzień piękności na forum, fryzjerzy i kosmetyczki:-) Ja sobie dziś zafundowałam rzęsy, taaaakie długie teraz mam! Ledwo wyleżałam, ale są super! Za to całe popołudnie przeleżałam w domu, jakoś kompletnie bez energii dziś jestem, zrobiłam obiad i padłam bez sił.
mogłabyś mi zdradzić jaką metodę wybrałaś i czy jesteś zadowolona? bo ja się zastanawiam od jakiegoś czasu nad takim zabiegiem, ale nigdy nie znałam kogoś kto faktycznie, by coś zadziałał w tym kierunku i opinii było brak. a rzęsy swoje mam super króciutkie i zawsze marzyły mi się takie wachlarzyki.

BBmamy dzięki za wsparcie. naprawdę czuję się okropnie jak narzekam, ale czasem już mi ręce opadają.

Polcia dzięki za wklejenie peelingu, bo wtedy pisałam z głowy i nie mam pojęcia kiedy to było więc wizja formułowania tego jeszcze raz trochę mnie przeraziła ;-)
życzę oczywiście powodzenia i wytrwałości w walce wszystkim stosującym. jak nie macie pomysłu na balsam "po" to mogę Wam podpowiedzieć moje ostatnie odkrycie czyli to Ziaja
póki co używam tylko tego masła, ale sądzę, że cała seria może być fajna. nie jest jakoś mocno wydajny (przy codziennym, szczodrym użytkowaniu starcza na miesiąc), ale kosztuje kilkanaście złotych więc nie ma się co czepiać. ;-) tylko jeśli nie lubicie efektu chłodzenia to lepiej nie, bo on przez parę minut mrozi. ale efekty super.

Lori trzymam kciuki żeby udało się wywalczyć badania. &&&&

przespałam cały wieczór, teraz się obudziłam na kąpiel i herbatę. czuję się lepiej, ale spałam parę godzin, a sen jest dobry na wszystko. boję się tylko tego, że jutro sytuacja znów się powtórzy, a muszę wyjść z domu, bo mam wizytę u gina, może Luby wstanie wcześnie to ze mną pojedzie. zapytam co mam robić z tym ciśnieniem, ale czuje, że nic "odkrywczego" mi nie powie. zawsze miałam niskie ciśnienie, ale teraz to już przesada. chyba trzeba zacisnąć zęby po prostu.
uciekam spać dalej, buziaki.

Witam o świcie, czyżbym się pojawiła przed Sandy???

Wstałam do toalety i już nie zasnęłam:-( Mała kopie jak najęta, cały czas tak bardzo nisko. Niby cieszą mnie jej ruchy (bardziej niż jak jest cisza), ale mogłaby wrócić tam gdzie była wcześniej, bo jakoś mnie niepokoi... Niestety póki co nie słucha mamy:baffled:

Polcia, anć, o rzęsach mogę się wypowiedzieć od razu, bo już nie pierwszy raz robiłam, metodą 1:1. Efekt zależy od dobranych rzęs, bo można sobie zafundować nawet mocno teatralny look, jak ktoś chce. Do wyboru są jedwabne i z norek (naturalne), ja mam jedwabne. Jak długo się trzymają, to też kwestia mocno indywidualna, zależy w jakim tempie wypadają Wasze naturalne. U mnie do tej pory wytrzymywały ok. miesiąca, zanim zaczęły się przerzedzać, ale to też stopniowo. Polecam, bo nic już potem nie trzeba robić przy oczach, żadnego cienia, tuszu nic, sprawdza się szczególnie na urlopie:-) No i polecam serwisy zakupów grupowych, tam można upolować rzęsy za kilkadziesiąt zł.

Idę rozważyć życiowy dylemat: śniadanie czy jednak powrót do łóżka...
Miłego dnia!

reklama
Polcia - nad swoim suwaczkiem chciałam wstawić napis - czekamy na Michasia, ale mnie przerosło, klikałam na Wasze napisy, pojawiały mi się linki, ale nie mogłam nic wpisać, mój mózg działa w połowie maximum, będę wdzięczna za pomoc :-)

lori - &&&&&&&&za badania, niech się uda je zrobić

erde - rzęs zazdraszczam :-)

małż maluje teraz drewnochronem meble ogrodowe (bo muszą długo schnąć przed drugą warstwą) a potem jedziemy po klej do płytek i będziemy kończyć ściany w pralni, może do jutra się wykaraskamy z tym

moje słonko dzisiaj raniutko wstało i pojechało po świeże bułeczki i przywiózł takie pełnoziarniste w kształcie serduszka , było fajne śniadanko :-), miłego dzionka, zajrzę później :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry