Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
anc - też bym prosiła o przepis na peeling na priv, bo nie mogę znaleźć :-)
Sonka mamy ten sam termin a inne suwaczki![]()

. Obieła tylko konce wiec spokojnie moge sie zapuszczać dalej.ja mam takie coś jak mówi Malinowa jakby "ból płuc". zdjęcie biustonosza pomaga, a rozpiską ogólną gdzie kiedy jest dno macicy lepiej się nie zaprzyjaźniać, bo ja czasem np, już mam problemy z oddychaniem jak się Mała kręci, a poza tym od początku brzuch jest wyżej niż powinien (co widzę jak gin robi mi usg).Dziewczyny a mam takie pytanie: czy odczuwacie bol / ucisk w okolicach lukow zebrowych czasami? Tak jakby na srodku klatki piersiowej, gdzie sie zebra rozchodza? Ja wiem, ze dno macicy siega lukow zebrowych ale to dopiero w 36 tyg ciazy, czy to mozliwe abym juz odczuwala takie dolegliwosci? Musze tez dodac, ze dwa razy mi sie to zdarzylo po zjedzeniu czegos wzdymajacego (takze brzuch przy tym tez mam twardy i wzdety).
No i ostatnie pytanie: gdzie (mniej wiecej oczywiscie) znajduje sie zoladek w 30 tyg ciazy?
Jakos nie moge zadnych info na necie znalezc...
mogłabyś mi zdradzić jaką metodę wybrałaś i czy jesteś zadowolona? bo ja się zastanawiam od jakiegoś czasu nad takim zabiegiem, ale nigdy nie znałam kogoś kto faktycznie, by coś zadziałał w tym kierunku i opinii było brak. a rzęsy swoje mam super króciutkie i zawsze marzyły mi się takie wachlarzyki.Widzę, że dziś dzień piękności na forum, fryzjerzy i kosmetyczki:-) Ja sobie dziś zafundowałam rzęsy, taaaakie długie teraz mam! Ledwo wyleżałam, ale są super! Za to całe popołudnie przeleżałam w domu, jakoś kompletnie bez energii dziś jestem, zrobiłam obiad i padłam bez sił.