Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wtrącę się, bo też kiedyś zrobiłam sobie rzęsy metodą 1:1 i były wspaniałe. Do czasu.... Jak zaczęły wypadać coraz bardziej (a nie chciałam uzupełniać) i w końcu trzeba było je zdjąć, to miałam wrażenie, że zostało mi 50% moich naturalnych rzęs z przed zabiegu. Z jednej strony fajna sprawa, ale z drugiej strasznie osłabia naturalne, trzeba przy tym dłubać cały czas (doklejać nowe) jeśli efekt ma się utrzymać, to tak jak ze sztucznymi paznokciami czy włosami. Nie ma tek, że raz zrobisz i jesteś piękna całą resztę życia. A szkoda :-(mogłabyś mi zdradzić jaką metodę wybrałaś i czy jesteś zadowolona? bo ja się zastanawiam od jakiegoś czasu nad takim zabiegiem, ale nigdy nie znałam kogoś kto faktycznie, by coś zadziałał w tym kierunku i opinii było brak. a rzęsy swoje mam super króciutkie i zawsze marzyły mi się takie wachlarzyki.
małż maluje teraz drewnochronem meble ogrodowe (bo muszą długo schnąć przed drugą warstwą) a potem jedziemy po klej do płytek i będziemy kończyć ściany w pralni, może do jutra się wykaraskamy z tym
moje słonko dzisiaj raniutko wstało i pojechało po świeże bułeczki i przywiózł takie pełnoziarniste w kształcie serduszka , było fajne śniadanko :-), miłego dzionka, zajrzę później :-)

Aparat co prawda powinien już być na swoim miejscu, ale czy na 100% tam jest 

Ooo, bardzo proszę, bo robiłam kilka razy, ale przepisu idealnego jeszcze nie znalazłam.dorzuce przepis na zupe serową :-)
Tak to nawet chirurgia plastyczna nie działa:-) Mi się po sztucznych na szczęście naturalne nie osłabiały. A uzupełniać po czasie trzeba, ale tak jak pisałam moje zaczęły wypadać po miesiącu dopiero.Nie ma tek, że raz zrobisz i jesteś piękna całą resztę życia. A szkoda :-(
Henny nigdy nie robiłam, więc nie doradzę.ja mam chec na henne, bo jakis krotkich nie mam ale jasne