Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Paula - ja Ciebie naprawdę podziwiam za tę siłę, jaka masz do remontu
ja w tamtym roku przeszłam totalną przebudowę (zostały niektóre ściany, nawet dach zmienialiśmy) i małż załatwiał papierki, bo mnie panie w urzędach osłabiały - a ja czuwałam nad robotnikami (dziwny podział, ale się sprawdził, bo mam smykałkę inżynierską (choć w ciąży sama w to nie wierzę), a budowlańcy byli nie przyzwyczajeni, że z kobieta mają załatwić rożne rzeczy i nie potrafili mi odmawiać, a dodatkowo byli w szoku, jak im kazałam fuszerkę poprawiać :-) ) - ale teraz po jednym dniu w piwnicy boli mnie spojenie łonowe i chętnie to bym poleżała zamiast znowu siedzieć w piwnicy :-)
U nas na szczęście przebudowa skończyła się z 10 lat temu, wtedy to było istne dzieło zniszczenia i stawianie na nowo!! Teraz jedynie wykończeniówka piętra (tak na tip top już, nie prowizorycznie), bo w końcu ktoś tu zamieszka na dobre.
Ale szczerze to już bym chciała żeby było skończone, bo najbardziej ten bałagan mnie męczy. Wczoraj zanim znalazłam potrzebne mi dokumenty to rok minął... Na szczęście jeden pokój skończony i w miarę mam już porządek w ubraniach i papierach właśnie.
A jeśli o leżenie chodzi, to zwiedzając kiedyś zamek widziałam takie łóżka przypięte na łańcuchach w piwnicach (zwanych dalej lochami). Może nie były wygodne, ale leżeć na sobie pozwalały ;-) Jakaś tam opcja jest

Erde mi się utrzymywały nawet do 2,5 msc zanim musiałam zdjąć wszystkie, bo po tym czasie już były brzydko przerzedzone, może to było powodem osłabienia się moich. Chętnie zrobiłabym sobie jeszcze raz, ale boję się tego efektu po usunięciu
Ostatnia edycja:

a jak malenstwo w brzuszku chce sie wyprostowac w sensie na dlugosc tak wyciagnac to naciaga macice i stad Twoje bole w mostku
jutro maz znow idzie z tym wszystkim po porade bo raczej tak tego nie mozna zostawic ja rozumiem wielka firma tzw wyjadacz ale qrwa mac tak raczej postepowac nie powinni

Mysmy na parlkę wykupili tą dłuższą gwarancję i na TV w przyszłości również taką będziemy kupować. Ostatnio obejrzałam sobie program o awariach zaraz po gwarancji i Ci producenci to nieźli kombinatorzy