reklama

Październik 2012

tak odnośnie kotów... to Kaj jak był malutki i nasza kotka Bomba. Przeważnie w takiej pozycji spali :)
Zdjęcie000.jpg
a tutaj Kaj ma 4 miesiące i oczywiście kot morderca przy szyi :rofl2:

Kaj 4 mie i bomb.jpg

a tutaj się obudzili i kotka morderca czyha na tętnicę:
Kaj 4 mie i b zabawa.jpg

Uwaga: można oczywiście również psa sobie wyobrazić przy dziecku,
a wogóle odnośnie przesądów i zwierząt to powodują alergie, roznoszą zarazki, są niebezpieczne, zazdrosne o dzieci, zaborcze, rządzą w domu, i najlepiej jakby kot biegał po polu a pies był przy stodole na łańcuchu.:szok:

reklama
Tak chwalę sobie ja jestem po 3 razach i jak dla mnie efekt po tak niewielu masażach rewelka:tak: Tylko pamiętajcie, że trzeba się dość długo znęcać nad nogami i koniecznie spłukiwać raz zimną raz letnią wodą ;-)
U mnie się niestety tak nie da, mogę lać albo ciepłą albo gorącą. Mamy baterię termostatyczną w wannie i się zacięła :(

Przygoda z pralką Sandy mnie nie dziwi.. od lat działa planowe postarzanie produktu tylko nikt głośno o tym nie mówi..
The Lightbulb Conspiracy - Planowane postarzanie produktów siłą napędową współczesnej gospodarki? | BiznesTrend

Prawda jest taka, że kiedyś rzezcy produkowano na lata, praktycznie niezniszczalne. Teraz producentom chodzi tylko o to, żeby był zysk. Cykl życia produktu jest ściśle określony i na tej podstawie są definiowane okresy gwarancji.

Ja też już po obiadku (pierogi z serem, dawno nie jadłam) i zakupach (lodówka częściowo zapełniona, reszta zakupów w bagażniku czeka, aż mąż wróci i przyniesie).
Znalazłam w końcu św. Graala - piwo Bavaria 0%:rofl2: Tych zwykłych "free" nie kupuję, bo jednak jakieś tam ilości alkoholu zawierają, a tego nie mogłam nigdzie upolować.
Erde ten link o narządach super :-) mój małż ogladał z niedowierzaniem po kilka razy
....
Erde jeszcze co do ruchów małej nisko to ja mam tak że jak położe się na boku to tak też mam i czasami jak podkulę nogi to kopie mnie po udzie :-D tzn wali głowką nie kopie bo głowa jest u dołu tak się odpycha nogami że wali głową nisko myślę ze to nic groźnego :tak: Ile taki zabieg trwa z rzęsami?
Podziękowania za linka należą się Minie, bo jak się okazało to właśnie ona tu pierwsza wrzuciła:tak:

Dziękuję za uspokajające słowa, dziś trochę poszwendałam się poza domem, to już tak nie kopie nisko. Wniosek - muszę znaleźć sobie jakieś produktywne zajęcie, bo jak siedzę/leżę to mała szalej a ja schiz niepotrzebnie dostaję;-)
A czas aplikacji rzęs chyba od kosmetyczki zależy, jak pierwszy raz robiłam, to ok. 3h, a teraz w niecałe 1,5h się pani uwinęła. No ale w ciąży trzeba brać poprawkę na własne możliwości, bo to jednak na plecach trzeba wyleżeć.

no właśnie kawę odstawiłam zupełnie (przed ciążą piłam kilka dziennie, przyzwyczajenie po pracy w kawiarni). dlatego kawa odpada. a poza tym to chwilowe rozwiązanie.
Też mam bardzo niskie ciśnienie, zwykle ok. 90/60, w ciąży rozszalało się do całych 110... Ja się przestawiłam na kawę bezkofeinową, choć taka zwykła też mi się czasem zdarza, ale nigdy nie traktowałam kawy jako "podnośnika" ciśnienia. Piję, bo po prostu lubię. A w upały mrożona była cuuuudna!

jeden cytat z neta
...
pozostawiam bez komentarza..
Jak już ktoś jest z ciemnogrodu i w takie rzeczy wierzy, to jego sprawa, ale bezmyślne stresowanie kobiet w ciąży (albo w innych przypadkach dzieci, chorych itp.) powinno być karalne.

hej dziewczyny.

ja miałam ciężki wieczór wczoraj i noc. co dwie godziny pobudka nie licząc tego że wieczór zdychałam zatrułam się czymś (klopsiki albo frytki).
teraz już wszystko dobrze. od 15 w pracy do 21.

jadę nad morze w sierpniu po wizycie u ginekologa czyli około 10. :D
B chcę bym szybciej przyjechała, planowaliśmy że pojadę po 15.

anć oszczędzaj się

Jutrzenka ja miałam 24 grudnia i mi termin liczą na 1-3 październik. jesteśmy koło siebie.

co do prania ręcznego
to ja lubie prać, ale jak sa małe rzeczy.
Pani ZGAGA mnie coraz częściej tez nawiedza. ale wczoraj po wypiciu szklanki mleka przeszło.

W takim razie dziękuję Minie za link o narządach ;-)

Erde jak wytrzymałaś na plecach 1,5 h? :szok: ja 5 minut nie mogę wytrzymac bo mi niewygodnie :no:

Chętnie bym sobie walnęła takie rzęsy ale chyba nie dam rady tak wyleżeć a henne na pewno zrobie przed porodem jak zdążę :laugh2:

Maleństwo i ty wyjeżdzasz ale wam fajnie :-)

Dzisiaj nadrobiłam bez problemu.

Owszem pisałam, ze omijam fryzjera szerokiem łukiem ale jakos tak...i trafiłam na fotel. Podcieła naprawdę delikatnie wiec prawie nie widać. W styczniu miałam robionego boba więc teraz głównie wyrównywała.

O rzęsach 1do1 dalej marzę. Póki co robiłam sobie pierwszy raz henne. Myślałam żeby sobie szczelić henna taką kreskę tuż nad rzesami ale jakos mi się nie przyjęła. Może za mocno się kremem wysmarowałam.

Pisałam juz kiedyś ze mam psa. Moja teściowa bardzo przezywała psa i małe dziecko. No ale wszystko się ułożyło dobrze na szczęście. Bardziej muszę pilnować by córka nie zrobiła psu krzywdę niż odwrotnie. Jak się domyslacie miłość może boleć;-) tak się kochają.
Z drugiej strony z psem w mieście i boku coraz gorzej. Puszczać luzem ani na chwilę nie mogę bo się czepiają.

Ja również słyszałam o tym co robią producenci. Nasza zmywarka padła 2 miesiace po gwarancji. A potem góry elektrośmieci rosną:crazy: A Frania u teściowej ma z 30 lat i dalej śmiga:-D

Ja dopisuję się na napad na bank. Przypuszczam ze swoją 1 wypłate w całosci przepuszczę na wyprawkę. Jak powiedziałam swojemu M ile kosztuje pościel do łóżeczka to zbladł.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry