reklama

Październik 2012

spokojnie, jak napadzik to prawko niepotrzebne. ja dużymi busami jeździłam to mam doświadczenie.
A poza tym nikt ciężarówek nie będzie podejrzewał.. za teletubisie się przebierzemy
albo za mikołaje.. brzuchy już mamy
PROFESJONALNY STRÓJ ŚWIETEGO MIKOŁAJA + GRATIS (2465159125) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo inne bajkowe postacie
2477811246

2477811249

2477811248

2477811243

2480364120_1
dobre. ja zamawiam królika Bugsa

reklama
no dosłownie na chwil e spuściłam Was z oka, a Wy tu przestępstwo planujecie? i co ja mogę? co ja mogę? :-D:-D:-D:-D

maleństwo - zazdroszczę morza, ale super, w sierpniu pewnie pogoda się trafi :-)

ależ jestem niepozbierana, czekałam na aukcję allegro, bo poluje na bazę do fotelika, a tu jedna skończyła się w południe, a druga - dopiero jutro, kiedyś takie rzeczy nie zdarzały sie mojej pamięci - dobrze, że wiem, że to minie, bo z Majką tez tak miałam - małomózgowie ciążowe :-)

w takim razie idę spać, bo rano ma przyjść fachowiec od balustrady :-)

Erde jak wytrzymałaś na plecach 1,5 h? :szok: ja 5 minut nie mogę wytrzymac bo mi niewygodnie :no:
A mi na plecach akurat wygodnie. Tylko nogi sobie przekładałam i zdrzemnęłam się trochę nawet:-)

Przypuszczam ze swoją 1 wypłate w całosci przepuszczę na wyprawkę. Jak powiedziałam swojemu M ile kosztuje pościel do łóżeczka to zbladł.
Jak na wyprawkę, to to nie jest przepuszczanie. A pościeli poszukaj na Allegro, jest duży wybór i można znaleźć za całkiem przyzwoite pieniądze.

dobrze, że wiem, że to minie, bo z Majką tez tak miałam - małomózgowie ciążowe :-)
Obserwuję u siebie objawy każdego jednego dnia. I jestem coraz bardziej przerażona, bo postęp jest geometryczny:eek:

reklama
Tylko z brzuchami za szybko uciekać nie będziemy mogły, no i chyba autobus trzeba by było ukraść. Ma któras prawko na autobus??

Spokojnie poudajemy że rodzimy to nikt nie będzie myślał o pieniądzach i napadzie:-D

Dobre to ja dołączam do tego skoku i wybieram taki strój na głowę nałożę pończochę

Zobacz załącznik 483846
Nie no sobie wybrałaś przebranie:laugh2: To ja może gdzieś hamburgerka znajdę skoro Ty na hot-doga się porwałaś:rofl2:
ależ jestem niepozbierana, czekałam na aukcję allegro, bo poluje na bazę do fotelika, a tu jedna skończyła się w południe, a druga - dopiero jutro, kiedyś takie rzeczy nie zdarzały sie mojej pamięci - dobrze, że wiem, że to minie, bo z Majką tez tak miałam - małomózgowie ciążowe :-)

w takim razie idę spać, bo rano ma przyjść fachowiec od balustrady :-)
Sonka to ustaw sobie snajpera :tak: Bedzie pamiętał za ciebie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry