reklama

Październik 2012

reklama
omg jakie zaległości, przyznam zaniedbałam :zawstydzona/y:, ostatnie dnie mijają od mierzenia do mierzenia moich cukrów niespokojnych i generalnie znajduje się w cukrowej dolinie, ale może nie będzie tak źle, zobaczymy.........

mina - fotki Kaja z kociakiem super, sen również niczego sobie
lori - super że badania i wizytą ok, no i ze to nie ta nieszczęsna cholestaza, też dla spokojności teraz zrobię te próby wątrobowe,
no i juz nie wiem co chciałam napisać buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Dziewczyny do tego napadu to i ja bardzo chętnie się się dołączę :-)
ptyska mi rozstępy na piersiach wyskoczyły już drugim miesiącu i wyskakiwały właśnie gdzieś do 4, teraz na szczęście nic nowego się nie pojawiło. Na szczęście już troszkę zbladły bo na początku wyglądały tragicznie :confused2:

Co do długości cykli to ja mam bardzo krótkie bo max 24 dni, a OM miałam 30.12.

Dziewczyny od wczoraj wieczora doszedł mi nowa dolegliwość ciążowa- ból pleców, ale to taki porządny, że pół nocy nie przespałam i się ruszyć nie mogłam. Nad ranem przeszło a teraz się znowu zaczyna :wściekła/y: Normalnie już nie wiem co ze sobą zrobić, siedzieć źle, leżeć jeszcze gorzej :confused2:

witam dziewczyny ledwo zaczęłam nadrabiać a znów wczoraj cały dzień prądu nie było u mnie mam już dość tych remontów linii potem do gina jaja dalej są :-D dzidzia waży 1600g ...i dziś też nie posiedzę bo w sobotę gości mamy 5 urodzinki Wiki i moje zaległe imieniny muszę zacząć odgruzowywać dom mówię jak mi się nie chcę

przepraszam że nie nadrabiam głównego ale nie mam jak w każdym razie buziaczki dla wszystkich

gang brzuchatek hmmmmmmmmmmmmm ja też się pisze :-D:-D:-D a strój może w pandę się zmieszczę:-D:-D:-D

Ptyska , Mina dzisiaj korniszonki będe robić a kiszonki za kilka dni :-)

Bellka ja też dolącze do tych marudzących:zawstydzona/y: coraz bardziej mi nie wygodnie spac i zanim się uloże dobrze to wieki mijają :sorry: boli dół pleców, kręgosłup ? sama nie wiem ale dokucza mi to

Rany Anć tak z rańca ciasto na jagodzianki wyrabiasz:eek: matko to chyba tylko ja taka leniwa:sorry:
Sandy Ty znowu po bułki no zdrowie macie nie z tej ziemi.
Ptyśka moze sama uszyję tego hamburgerka bedzie z fantazją :-D
Mina no sen przedni i powiem Ci leć po tą karmę bo wiesz, a nóż rozdają tam w środku jakieś stówki;-)
Nikola a mi mówili że mam wielkiego chłopa, ale Twój to już spory kawaler:tak:

widze ze nazwa gang brzuchatek sie przyjeła. zaczniemy może od PKO czy inny bank??
lub może nie bank a jakąś Wielką Firmę.
jakieś propozycje?? i od jakiego miasta zaczynamy??

hej

Kaka to ja Cie podziwiam ze tyle bez fryzjera dalas rade, pewnie masz lepsze wlosy niz ja. Ja tez mam takie wlosy ala Bob i jak regularnie bym nie obcinala to juz bym do ramion pewnie miala i bez zadnego ksztaltu :eek:

Mina ja wszystko oprocz Shreka :-D:-D:-D, moe byc kaczorem :-D

Ptyska :-D:-D, bede Cie ludzie na ulicy penisem nazywac :-D

Lori super ze to nie cholestaza !!!

Anc to Ty specjalistka od pieczenia jestem. Ja nigdy nie robilam jagodzianek. I gratuluje dobrego podejscia do rozstepu, mnie by raczej bardziej zdenerwowal ;-)

Malenstwo fajnie ze nad morze jedziecie

co do lezenia na plecach to ja troche moge polezec, na ktg tak mi bylo najwygodniej, tylko plecy mialam lekko uniesione. Ale po 1h jak mnie podlaczyli i zapomnieli albo musialam dodatkowo lezec bo byl zly zapis to juz mnie kosc ogonowa bolala :happy:

tak w tamecie ogorkow to pewnie trzeba powoli sie zbierac, u nas ida jak woda bo wszyscy troje lacznie z Kuba uwilebiamy. Ja robie z 30-40 kilo i nigdy nie zostaje
kurde tylko teraz moze byc ciezko, R bedzie musial przejac inicjatywe

oooo i ktos sie moze za ogóra przebrac :-D

i nie wiem co jeszcze komu wiec sloneczko przesylam :tak::-)

witajcie,

ja tez sie łapie do Waszego gangu, obawiam sie ze na nasze potrzeby jeden czy dwa banki nie wystarczą :-) stroju nie mam, ale cos wykminię.. a tekst o udawaniu rodzenia mnie rozbawił po pachy:-D
mówiłam Wam ze kiepsko czuję małego w dzień, dzis juz wiem dlaczego - obudzilam sie dziwnie, bo o 3 rano (zazwyczaj o północy) do WC, a ten jak zaczął szaleć to do 6 rano jak wstawać musialam mnie od rana bombardował:zawstydzona/y: wniosek z tego taki, ze jak śpię to Wojtuś harcuje :szok: później dołożył jak jechalam tramwajem i teraz znów cos mi tam w bok uderza.. ja to czuje jako takie bańki a nie konkretne kopniaki, dziwne uczucie

co do rozstępów - ani brzuch ani piersi mi nie atakują, na szczęście, bo i to i to urosło mi sporo, za to moje uda i tyłek wołają o pomstę do nieba:szok:
Mina
- nieziemski tekst gościa o kotach i bezpłodności.. ja sie wychowywałam z psem (krzyzówka owczarka i wilczura) i 8 kotkami ledwo urodzonymi (kocica zaginęła i musielismy wykarmić strzykawką z mlekiem te maluszki) - jakoś zyję, chociaz moj tato wciąż patrzył z przerazeniem gdy sie pchały do mnie do łózka, albo jadłam z nimi przy stole :-D ale to tylko ze względow estetytcznych noi bakterii, bo zarowno pies jak i kotki byly w większości poza mieszkaniem

Mi lekarz powiedzial zeby zaczac pic kawe, bo mialam bardzo niskie cisnienie - z miesiac, dwa.
Ale takie juz 75/40 - 85/45, wiec Mega niskie :D
A jakos inaczej pomagasz sobie zeby cisnienie podniesc?
ja mam sprawdzony sposób - chodzenie do pracy, podejrzewam że cisnienie mam w normie (bo zawsze mega niskie) od 8-16.30 :wściekła/y:

reklama
Jutrzenko moje pieczenie ma miejsce odkąd nie mam siły być aktywna towarzysko i polega na tym, że wymyślam na co mam ochotę, a potem napadam na doktora google i szukam przepisu, który jest "łopatologiczny". no teraz może już porywam się na trudniejsze rzeczy, ale przysięgam, że jeszcze 3 miesiące temu byłam fanką przepisów w stylu: "otwórz proszek do pieczenia, tak tak to ta mała torebka, weź łyżeczkę i nabierz jedną i przesyp do tej białej miski gdzie masz mąkę". :-D

Rany Anć tak z rańca ciasto na jagodzianki wyrabiasz:eek: matko to chyba tylko ja taka leniwa:sorry:
nie rozpływaj się nade mną :-D, jestem okropnym łakomczuchem i tylko pozuję na pracowitą. wstałam rano, bo od 7 męczył mnie ten kurczak co to siedział od wczoraj w przyprawach i miał być na obiad. więc musiałam coś ze sobą zrobić to te jagodzianki zrobiłam, bo i tak bym musiała. a kurczaka zjem za jakieś pół godziny, bo już dochodzi w piekarniku :tak::-D. ciekawy pomysł na śniadanie.

Mina sen przedni :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry