Ja jak zwykle ostatnio witam się wieczornie.
Dzien dzis miałam bardzo męczacy a do tego synek dawał popalic i corcia tez nalezycie skopała mamę od środka.
Od rana musielismy się z młodym zerwać do szpitala na wizytke i na swoje wielkie badanie 5 minutowe naczekałam sie 2,5 godziny
SZOK juz myslałam ze zapomnieli o mnie.
W sprawie tego swedzenia to nawet nie musiałam za duzo sie naprodukowac czym bardzo mnie zaskoczyli i zrobiono mi badania krwi, a ze tak długo sie nasiedziałam to doczekałam sie nawet wyników i wszystko jest na razie ok, wyniki w normie.Ale swedzenie jak czuje po dzisiejszym wieczorze nadal nie ustapiło.Powiedzieli nawet ze jak się nasili to przyjechac powtórzyć badanie.Zobaczymy co sie bedzie działo.Na koniec oczywiście stwierdzili ze widocznie taki urok mojej ciąży
czym mnie nie zaskoczyli.
Erde u mnie tez kopniaki bardzo nisko i jak juz kiedys pisalam brzuch tez nisko lezy, a to podobno dlatego bo mała juz główka w dół sie ułozyła i póki co pozycji nie zmieniła i tez kopie własnie tak nisko albo bardziej po boku prawym.
Anc ja też nalezę do niskociśnieniowców i tylko czasem jak u gina jestem to podskakuje troszke wyzej, w PL jak byłam i były upały to 2 razy prawie odjechałam, gin mówił ze moge sie ratowac kawą 2 razy dziennie i czasem stosuję ale ja pijam tylko rozpuszczalną.
Ptyska ja tez miałam ostatnia miesiaczkę 22.12 i kazdy suwaczek inaczej mi liczy, tym bardziej ze ja miałam raczej dłuzsze cykle.
Mina para KOT i KAJ bombowa na fotkach
Co do napadu to i na mnie możecie liczyć - zaklepuje strój Misia Pandy!!!!!!
Miłej i przespanej nocki zyczę:-)
Dzien dzis miałam bardzo męczacy a do tego synek dawał popalic i corcia tez nalezycie skopała mamę od środka.
Od rana musielismy się z młodym zerwać do szpitala na wizytke i na swoje wielkie badanie 5 minutowe naczekałam sie 2,5 godziny
SZOK juz myslałam ze zapomnieli o mnie.W sprawie tego swedzenia to nawet nie musiałam za duzo sie naprodukowac czym bardzo mnie zaskoczyli i zrobiono mi badania krwi, a ze tak długo sie nasiedziałam to doczekałam sie nawet wyników i wszystko jest na razie ok, wyniki w normie.Ale swedzenie jak czuje po dzisiejszym wieczorze nadal nie ustapiło.Powiedzieli nawet ze jak się nasili to przyjechac powtórzyć badanie.Zobaczymy co sie bedzie działo.Na koniec oczywiście stwierdzili ze widocznie taki urok mojej ciąży
czym mnie nie zaskoczyli.Erde u mnie tez kopniaki bardzo nisko i jak juz kiedys pisalam brzuch tez nisko lezy, a to podobno dlatego bo mała juz główka w dół sie ułozyła i póki co pozycji nie zmieniła i tez kopie własnie tak nisko albo bardziej po boku prawym.
Anc ja też nalezę do niskociśnieniowców i tylko czasem jak u gina jestem to podskakuje troszke wyzej, w PL jak byłam i były upały to 2 razy prawie odjechałam, gin mówił ze moge sie ratowac kawą 2 razy dziennie i czasem stosuję ale ja pijam tylko rozpuszczalną.
Ptyska ja tez miałam ostatnia miesiaczkę 22.12 i kazdy suwaczek inaczej mi liczy, tym bardziej ze ja miałam raczej dłuzsze cykle.
Mina para KOT i KAJ bombowa na fotkach
Co do napadu to i na mnie możecie liczyć - zaklepuje strój Misia Pandy!!!!!!
Miłej i przespanej nocki zyczę:-)
.

ja nie mam takich dziwnych snów 
).