reklama

Październik 2012

witam sie i ja :-)ale macie produkcje hehehehe ja nie wyrabiam amelka co minute cos chce i co podsiade sie do lapka to zaraz musze isc spelniac zachcianki:confused2:

dolaczam sie do chetnych i napadne na bank z wami:-D a to stroj hamburgera ktoras tu chciala bardzo (chba sonkaa:-D)
productimg1282955615832.jpg

nie daje rady juz normalnie czuje sie jak slon:wściekła/y: mam problemy z chodzeniem zeby sapki nie dostac ehhh a taki mialam plan trzymac sie zdala od kanapy podczas tej ciazy ale chyba pora zwolnic obroty:sorry: do torby do szpitala juz mam wsio gotowe (no kosmetyki plus szczorteczka do zebow zostaje) wiec luznba guma. za tydzien dokupie dla maluszka pieluchy i popakowana bede:-) dzis kolejne pranie wrzuce Olivkowych ubranek i kocykow. aaaaa komode wreszcie dostalam:-D:-D:-D mielismy miec szafe (wole komode ale szafa byla za free) ale ktos szuflady w niej rozwalil i jak kolega odbieral to mowil ze ok a okazalo sie ze ktos te szuflady TASMA KLEJACA poskladal do kupy i sie rozsypaly:no: wiec w lidlu na promocji za 40 Ł zakupilismy komode:tak:moge sie juz w nia rozpakowac dzisiaj jak mezasty ja poskreca:-D

do kotkowych babeczek: kot zrobil sobie kuwete w amelki sofie rozkladanej.....i ze dwa siki byly u nas pod lozkiem w sypialni....i mam pytanie bo jak nasikal na sofke to siuski przenioslam do kuwetki i te co pod wyrkiem tez bo nasikal nam na szmaciana szuflade (wycielam materila i wrzucialm mu do kuwety)...nie wiem czy tak dobrze zrobilam ale chyba zapach sie przeniesie co?? i teraz sie zastanawiam czy mu tej kuwety na jakis czas do naszej sypialni nie wstawic tam gdzie ta sofka stala.....moze woli tam siusiac na razie??

reklama
Witajcie :-)

lori - super, że Cie nie zlekceważyli, przynajmniej jesteś spokojna, a jakby co, to wyniki powtórz :-)

nie przestępstwo, tylko działalność gospodarczą.. metodą pierwotną zdobywanie łupów czyli sposobem.

działalność powiadasz... tak mówią moi klienci właśnie :-)

Dzień dobry!
Ja się tylko przywitam i pędzę na zakupy. Okazało się, że kleju do kafelek potrzeba dużo więcej niż nam się wydawało :shocked2:
A przy okazji jakieś spożywcze zahaczę i gadżety typu ręczniki czy karnisz.
Marzy mi się taki dzień, że wstanę rano, zjem śniadanie i w piżamie przechodzę do 16 albo do której mi się będzie podobało Zobacz załącznik 483933 Ale jeszcze troszkę.
Mi się śniło, że pracowałam w firmie razem z mężem, tylko dziwnie tak jakoś, bo zakres obowiązków zupełnie nie w tym fachu. Rozwiązywałam testy z chemii i geografii, później testowałam podwójne łóżko - czy się dobrze śpi (jacyś ludzie mierzyli parametry oddechu i przewracanie się z boku na bok :eek:).
Suchego dla kota kupiłam wczoraj cały worek, więc w razie wojny to Ci Mina podrzucę ;-)

mamy te same zakupy w planach... zastanawiające :-)

witam dziewczyny ledwo zaczęłam nadrabiać a znów wczoraj cały dzień prądu nie było u mnie mam już dość tych remontów linii potem do gina jaja dalej są :-D dzidzia waży 1600g ...i dziś też nie posiedzę bo w sobotę gości mamy 5 urodzinki Wiki i moje zaległe imieniny muszę zacząć odgruzowywać dom mówię jak mi się nie chcę

przepraszam że nie nadrabiam głównego ale nie mam jak w każdym razie buziaczki dla wszystkich

gang brzuchatek hmmmmmmmmmmmmm ja też się pisze :-D:-D:-D a strój może w pandę się zmieszczę:-D:-D:-D

Nikolaa - ale spora dzidzia Ci rośnie :-)

u mnie ciasto na kremówki upieczone - robię na przyjazd mamy :-)

sen maiłam odjechany - forumowy - gang brzuchatek jechał pociągiem na akcje, my z Paula zaczęłyśmy rodzić, a Mina kierowała ruchem kolejowym - urodziłyśmy jakoś miło i bezboleśnie, a dziewczyny poprzebierane za różne stwory rozczulały się nad maleństwami - to był bardzo fajny plastyczny sen :-)

balustradę zamówiliśmy - za ok. 3 tygodnie uzyskam dostęp do fajnego balkoniku :-)

spadam do piwnicy -kończyć płytkowanie z małżem :-) na razie

sen maiłam odjechany - forumowy - gang brzuchatek jechał pociągiem na akcje, my z Paula zaczęłyśmy rodzić, a Mina kierowała ruchem kolejowym - urodziłyśmy jakoś miło i bezboleśnie, a dziewczyny poprzebierane za różne stwory rozczulały się nad maleństwami - to był bardzo fajny plastyczny sen :-)

cudowny sen :-D
może proroczy

Hej dziewczyny,
co do napadu to tez biore udzial z Wami,mozemy stworzyc oddziały napadowe w różnych miastach-wtedy zrabujemy wiecej:-)

Belka
ja mam tak samo z kregoslupem,bol taki ze wysiedziec sie nie da,lezenie na boku poki co to jedyna pozycja w ktorej wytrzymuje.masakra

Wczoraj zasypiajac wpadłam w panike bo uświadomiłam sobie że za dwa miesiące z małym haczykiem bede rodzic,za dwa miesiace pojawi sie dziecko,zaczynam panikowac:-)

Miłego dnia brzuchole :-)

Witajcie,ja mam doła.Ciągle coś sie pierdzieli.
Ja mam okropne bóle kręgosłupa,a wczoraj wyć mi się chciało.Do tego w nocy biodra mnie tak bolą ,ze się budzę i najlepiej śpi się wtedy na plecach.
Boję się wtedy żeby maluchowi krzywdy nie zrobić bo podobno nie należy w takiej pozycji spać ????

Azorek koty lubią zapach mięty ,waleriany więc może pokrop olejkiem miętowym ,lub kroplami walerianowymi.
Przypomniało mi się o tym ,bo na kopalni obok szpitala był bardzo złośliwy sztygar ,gdy kupił auto to w drugą noc od zakupu ktoś polał je całe miętą ,kroplami walerianowymi i przez noc jak ściągły na ten zapach koty z całej dzielnicy to rano nadawało się do lakiernika -koty biły się wręcz na nim ,opony były poobgryzane,a lakier zdrapany do przyslowiowej gołej blachy

Kocie "zapachy" można kupić w sklepach dla zwierząt -są w postaci kropli ,lub zawieszek
Polecam artykuł
Blog ogrodniczy Florini.pl – porady ogrodnicze, ogród, byliny, rośliny, krzewy

Ostatnia edycja:
sonkaa - rewelacyjny sen, a tu coś podobnego dziewczyny stworzyły w związku z DZIAŁALNOŚCIĄ gospodarczą i przebraniami:-D
debi to jest myśl, nasza FIRMA bedzie miala odrazu oddziały :laugh2:

a mi nic nie dolega, nie boli - ODPUKAĆ, w nocy jedynie przy przerzucaniu sie z boku na bok czuję brzuch i Wojtuś mi nisko schodzi w nocy bo w pół zgięta ide do WC, ale luzik.. ale mam od 2-3 m-cy ból kości ogonowej gdy siedzę w pracy przy biurku, dziwne :zawstydzona/y: wspieram wszystkie, które przechodzą jakieś katusze, ale zdaję sobie sprawę z tego, że jestem chyba najmłodsza ciążą tu więc i mnie czeka większe obciążenie

Ostatnia edycja:
aguga no niby nie powinno się tak spać, ale to i u mnie jest ostatnio jedyna pozycja w której śpię w miarę normalnie. Inaczej nie daje rady, albo jak już zasnę na boku to obudzę się i tak na plecach.

Majeczka oj skąd ja znam to chodzenie zgiętym w pół i do tego jeszcze stękanie :-D M jak mnie taką widzi to myśli że coś się dzieje :-D

hej dziewczyny :)

dziekuje, ze mnie uspokoilyscie z tym zoladkiem ;) okazuje sie, ze faktycznie znajduje sie on (wraz z watroba) wysoko, tam gdzie sie zebra rozchodza (tak pi razy drzwi oczywiscie;) i faktycznie mozemy czuc ucisk a nawet czasami bol w tym miejscu :)

ja tymczasem zauwazylam, ze o wiele mocniej czuje juz skurcze BH :/ wydaje mi sie, ze Dzidzi urosl sporo ostatnio i macica przesunela sie w gore, dlatego juz tak wyraznie czuje skurcze, coz kolejny "urok" ciazy :)

reklama
Malinova czkawkę moja ma dość często akurat nie lubię tego bo zawsze myślę że za długo ma i coś się dzieje :sorry: ale ja taka panikara jestem z natury :rofl2:

Krak ja mam taki ból dziwny jakby mi płuca rozsadzało i podchodzi wszystko do gardła okropne to jest :no:

Erde jeszcze co do ruchów małej nisko to ja mam tak że jak położe się na boku to tak też mam i czasami jak podkulę nogi to kopie mnie po udzie :-D tzn wali głowką nie kopie bo głowa jest u dołu tak się odpycha nogami że wali głową nisko myślę ze to nic groźnego :tak: Ile taki zabieg trwa z rzęsami?

dla mnie ta czkawka też trwa wieki i też panikuję, że za długo

z tym rozpieraniem w żebrach mam tak samo i z kopaniem po udzie też

Mina, Sonkaa super sny, mi się dziś śniło, że miałam 3 dzieci i wszystkie oddałam do Domu Dziecka:eek: potem coś mnie ruszyło i najmłodszego zabrałam ale tamtych nie chciałam.................

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry