reklama

Październik 2012

reklama
Napisał emotion_sickness
Mi lekarz powiedzial zeby zaczac pic kawe, bo mialam bardzo niskie cisnienie - z miesiac, dwa.
Ale takie juz 75/40 - 85/45, wiec Mega niskie :D
A jakos inaczej pomagasz sobie zeby cisnienie podniesc?
ja mam sprawdzony sposób - chodzenie do pracy, podejrzewam że cisnienie mam w normie (bo zawsze mega niskie) od 8-16.30

Hah tylko ja mam zakaz chodzenia do pracy :P

Ehh widze kulinarnie dzis kobitki, a ja jakos sie dzis raczej 'zwrotnie' czuje :///

No jak 3tyg. leży to już by wzięła i się dla przyzwoitości sama wyprasowała, naprawdę. Kolejny dzień jej nie zbawi.
No sama spójrz: prasowanie - jagodzianka. I jeszcze raz: prasowanie - jagodzianka. Jeszcze masz dylemat?;-)

dylematu nie bylo, bo jagodziankę wręcz wchłonęłam :-) przyszla kolezanka no i niestety góra prania ani sama sie nie wyprasowala ani ja jej nie uprasowalam, a o 20 juz przeciez zaczynać nie bede :-D

emotion no tak zapomnialam, ze Ty masz nakaz lezenia, a to wysokiemu ciśnieniu nie sprzyja ;/

erde wiem sama że przegięłam ale jak to niosłam to nie było czuć że to tyle waży :no: jak zobaczyłam naklejkę z wagą to mi gały na wierzch wyszły że ja to w ogóle uniosłam pudzian ze mnie jak nic :rofl2:

Ja dziś zjadłam ciasto drożdzowe z borówkami więc prawie jak jagodzianka :laugh2: A co tu tak cicho w ogóle :sorry: niebo poszarzało zaraz lunie jak z cebra .Ja dziś ogólnie nie w formie i chciałabym żeby już był 40 tydzien albo nawet 38 moze być i ja już chcę luz pod cycuchami :zawstydzona/y: w dodatku mam skurcze przepowiadające tzn mam nadzieję że to to :confused2:

Załączniki

• olaboga.gif
    olaboga.gif
    4,7 KB · Wyświetleń: 116
Ptyśka nio,nio nio!!!!! Ty lepie Pudziana nie nasladuj!!

Nikolaa pieknie waży synus!! Kawał chłopa z niego bedzie.

Nie zaglądałm dzisiaj (zaraz nadrobię) ale u nas ciąg dalszy perypetii .Dzis trafiło na Michałka w nocy dostał 39 stopni temperatury i caly dzień go trzyma mimo leków. Jutro idziemy na wizyte zobaczymy co to za świństwo sie przyplątało.

Ja tez się czuje fatalnie -strasznie mi brzuch ciąży w tej ciąży:) :) ledwo chodzę ostatnio buuu:)

Spadam żeby Wam nie smucić pozdrawiam i życzę dobrej nocki!!

Mina chomika to ja mam, A ten jest wyjątkowo dziki i agresywny,
uśpić. naprawdę.

A ja dziś odebrałam koleżance paczkę przez płot i niosłam ją do domu dopiero w środku zobaczyłam że dzwigałam 30 kg :zawstydzona/y:
spokojnie, tyle to byś poczuła dlatego na ciebie nie krzyczę. Mój synek waży 26kg i ledwo go targałam przed ciążą. Ta naklejka to maksymalna waga dla tego opakowania.
Kupiliśmy worek kleju do płytek na balkon 25kg to mój małż ledwo do mieszkania przyniósł a ułomkiem nie jest i ćwiczy regularnie.
Ale w pierwszym momencie ekipa z włatców już ruszała do boju :rofl2:

zamiar sie relaksować, chociaz góra prania patrzy na mnie nieśmiało i woła - uprasuj nas, lezymy juz 3 tyg :szok:

No jak 3tyg. leży to już by wzięła i się dla przyzwoitości sama wyprasowała, naprawdę. Kolejny dzień jej nie zbawi.

siedzę i znowu ze śmiechu zaplułam monitor a mąż z siostrzeńcem tylko spojrzenia wymieniają i każą mi iść spać bo o 4 wstajemy. Wieziemy ich na lotnisko.

przebrania na napadzik przednie, nikt nie zwróci na nas uwagi :-D

witam wieczornie,

padam już na ryjek, bo cały dzień w biegu i ledwo doczytała, a do tego laptopik mi szwankuje, więc tylko w wielkim skrócie

pozdrawiam i dobrej nocki życzę

Nikolaa- niezłego już nosisz wielkoludka:-)

Ptyska jak przeczytałam o tych 30kg to az sie zachłysnełam ze tyle bys była w stanie udzwignac, bo sobie odrazu skojarzyłam ze ostatnio paczkę o takiej wadze wysylalismy i moj maż troszkę przy niej sapał a fizycznie pracuje i z cięzarami ma do czynienia:szok:Ale pewnie jest tak jak Mina pisała ze to max waga.

Ja tez ostatnio co do spania to przyjmuje pozycje jak mi wygodnie, czy to na prawym, lewym boku czy na plecach tylko na brzuchu juz nie próbuję:-).Zanim zasne i tak z 10 razy zmieniam pozycje az w koncu sie jakos ułożę wygodnie.

reklama
Dżem dobry. Trafi mnie coś z tym spaniem, a właściwie to niespaniem. Jest 6:20, a ja mam już wyprodukowaną sałatkę i przygotowaną 1/2 obiadu. Nic więcej nie robię, bo małża obudzę.

Sandy, to są Twoje wczesno-poranne fluidy? Zabieraj je z powrotem!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry