Jak zwykle bez litości
Patrycja mmmmniam zupa serowa

ja ostatnio jadłam krem pomidorowy z mozarellą i grzankami też pychotka :-)
Marteczka witaj i nic się nie martw moja siostra miała pessar jest to niewygodne ale dotrwała do końca ciąży dzięki niemu u ciebie też będzie dobrze
Malinova czkawkę moja ma dość często akurat nie lubię tego bo zawsze myślę że za długo ma i coś się dzieje

ale ja taka panikara jestem z natury
Anć dziewczyno oszczędzaj się

ja tak się czułam w upały dlatego nigdzie nie wychodziłam bo sie bałam że zemdleję

serce waliło mi jak oszalałe słabo mi było tylko leżałam plackiem teraz jak taka pogoda to super jest :-) a o tym omdleniu to bym poinformowała na wizycie gina

też byłaś dodatkowo osłabiona po tych biegunkach więc chyba za szybko polazłaś w tany ;-)
Krak ja mam taki ból dziwny jakby mi płuca rozsadzało i podchodzi wszystko do gardła okropne to jest
Erde ten link o narządach super :-) mój małż ogladał z niedowierzaniem po kilka razy
Debi to płacisz tyle kasy a oni slajdy puszczają

bez jaj
Anć to masło z ziaji to gdzie kupiłaś bo ja go w sklepach nie widze
Erde jeszcze co do ruchów małej nisko to ja mam tak że jak położe się na boku to tak też mam i czasami jak podkulę nogi to kopie mnie po udzie

tzn wali głowką nie kopie bo głowa jest u dołu tak się odpycha nogami że wali głową nisko myślę ze to nic groźnego

Ile taki zabieg trwa z rzęsami?
Sonka ja nie pamiętam kiedy maż mi przyniósł świeże bułki chyba za czasów narzeczeństwa
Jutrzenka ja miałam miesiączkę 22.12 to mi też źle pokazuje suwaczek ale to już wiem od dawna
Aguga też zrobiłam listę teraz tylko przypływ gotówki by się przydał bo jak tak będziemy odwlekać to z ręką w nocniku sie obudzimy
Mamba jak wypiorę swoje ciuchy to poprasujesz ?

;-)Kiedy wrzucisz tą ścianę którą pomalowałaś? :-)
Jutrzenka podeślij trochę tego spaghetti
Spadam na inne wątki żeby nie być w lesie