Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzeba tez pamietac ze kazda kolejna proba ciacha nam organizm i za kazdym kolejnym razem jest coaz gorzejemotion tak jak piszesz -trzeba na kazdej diecie uwazac z jo-jo. to byla moja peirwsza w zyciu próba jakiejkolwiek diety i odrazu skuteczna, nigdy nikogo do niej nie namawiałam, ale wiele o niej czytałam, mam ksiązki Dukana, przepisy i jak dla mnie jest ok.
oo nareszcie, i będziesz mogła w końcu po swojemu wszystko urządzić i kącik maleństwa zaplanować..
tylko nie szalej z tymi porządkami
Ciesze sie ze w końcu mozesz zacząć wszystko sobie rozstawiać i planować gdy siostry juz nie ma
Heh Azorekemotion z tego co pamiteam to masz nakaz odpoczynku??!! wiec te porzadki kochana to na spokojnie najlepiej siedzaco albo lezaco prosze robic

w ogóle jak zrobię szerszy krok to masakra o szpagacie nie ma mowy
chyba nic złego sie nie dzieje zwyczajne obciązenie w koncu trochę tego dźwigamy 

o jaka miła kawusia na dzień dobry.
Idę oko podmalować bo jedziemy samochodem do biedronki na drugi koniec ulicy po zakupy
ale po zgrzewki mleka i soków oraz po warzywa
Kiedyś śmiałam się z amerykanów że 200m jeżdżą do sklepu samochodem a teraz robię tak samo

a ja biegnę obiadek kończyć, już taka głodna jestem że szok,
od 8 na nogach i ciągle coś robię, a jeszcze dziś w odwiedziny idziemy do kolegi, któremu w czerwcu się synek urodził
Oj z tymi wózkami będzie robota. My tez mieszkamy na 3 pietrze i planuje wózek zostawiać na parterze .Mamy monitoring w bloku więc mam nadzieje że mi go nikt nie skubnie .
dzieki dziewczyny za wszelkie podpowiedzi, opowieści o wózkach i rady, pojazd dla maluszka wybrany - fakt ze całkiem odmienny od tego który sobie wymyśliliśmy, ale tak to najczęściej u nas bywa, ze szukamy czegos co nie istnieje![]()
co do diet to po ciąży trzeba sie zregenerować i potem wziac za siebie. ja przytyłam sporo bo ponad 15 kg ale część zawdzieczam rzuceniu palenia w ciąży podobnie jak Majeczka. Mysle ze kazdy inaczej zrzuca kilogramy,wiekszosc moich kolezanek twierdzi ze karmienie nie sprawia ze sie chudnie,zobaczymy jak to bedzie,ale na wiosne to mam nadzieje zmiescic sie w swoje przed ciazowe ciuchy bo czuje sie jak toczaca sie kula![]()
Maleństwo: kciuki za pozytywne wieści!!!&&&&&&&&&&&&&
rzeczywiście cicho dziś, a u nas jeszcze było pieczenie kiełbasek na ognisku
ja wyszłam spod prysznica i znów jestem cala mokra ,juz mam dośc tej pogody!!!
ale teraz jesteś celebrytką![]()

jakie to miłe uczucie. Ja w sklepie przodem idę i pokazuję palcem co ładować do wózka, mąż grzecznie wykonuje, tylko nie wiem dlaczego wszyscy w sklepie schodzili mi z drogi. Przecież ja pomalutku majestatycznym krokiem sobie szłam. (raczej kiwałam się na boki jak kaczuszka) Nawet do kasy nikt przede mną się nie spieszył jak zwykle.