Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
azorek, Brzuch Ci tak opadł w momencie?

no tak to odczulam podobnie bylo w poprzedniej ciazy ale wtedy to maz mnie uswiadomil ze brzuch mam nisko juz bo sama jakos nie widzialam tego
takie uczucie jak by nagle sie zarwal w dol...nie zbyt przyjemne szczerze mowiac i chetnie bym poczekala jeszcze ze 2 tyg z tym opadaniem brzucha

Netika- chyba się nasze córy umówiły,bo moja też szaleje jak nigdy.Czuje ją po obu stronach brzucha (w lewym i prawym boku) i zaczynam się matywić czy się przypadkiem tak niefajnie nie przekręciła .
Paula- rekompensata za doznane krzywdy jak najbardziej odpowiednia:-) też musze się w taki sprzęt zaopatrzyć.
Mina-przyszło mi na myśl to samo,co Sonce- dobra z Ciebie celebrytka :-)
Esi- ja piję tylko wtedy,kiedy najdzie ochota. Czasami raz w tygodniu, czasami dwie w ciągu dnia-baaardzo słabiutkie,rozpuszczalne oczywiście. Teraz mi jakoś przeszło,ale w lipcu mogłam codziennie mrożoną pochłaniaćz samym mlekiem i bitą śmiataną.
Mamba- miłych przejażdżek nowym sprzętem :-) bałaganu nie zazdroszcze, sama przed chwila miałam podobny bo wyrabiałam ciasto drożdżowe z pomocą córy
Jeśli ktoś szuka pomysłu na jutrzejszy obiad,to polecam parówki w cieście drożdżowym. MMMMMMM nigdy mi takie pyszne nie wyszły.. Ciasto mięciutkie, pulchne.. pycha :-) Zjadłam chyba z 8 (takich malutkich, bo każdą parówkę na 3 części dzieliłam) i nawet po ketchup do lodówki mi się wstawać nie chciało -takie było dobreTo chyba zasługa mojej córy-pomocnicy. Tak mi ciasto pomagała zagniatać,że huuuuhuuu.. mąka w powietrzu fruwała
.
Jeśli chodzi o wózki to ja na szczęście mam tylko kilka schodków a potem to już winda ale naprawdę współczuję tym z Was które będą wózki na 3-4 piętro wciągać...nawet tego sobie nie wyobrażam... i też słyszałam że na zimę lepiej na pompowanych kołach wózek kupić...