aguga06
Fanka BB :)
Przy naszych ruchach słonic to tylko w samochód tyłeczek zapakować (mam nadzieję,że się za to określenie nie pogniewasz ;-)) Ja dzisiaj wracałam z zakupów na pieszo i akurat m zadzwonił ,pogadaliśmy kilka sekund i on mówi,że zadzwoni później bo dyszę jak parowózo jaka miła kawusia na dzień dobry.
Ja chyba jednak z nią przesadzałam i zaczęły się skurcze łydek. Wczoraj małżowinek zakupił mi chela-mag B6 Olimpu i mam zamiar brać 2x dziennie.
emotion nie szalej.
Mnie niestety krocze cały czas boli. Wczoraj odwracaliśmy materac na łóżku chciałam noga popchnąć to myślałam że z bólu siknę. Nie wiem co się dzieje, przecież mała nie jest aż tak nisko.
Idę oko podmalować bo jedziemy samochodem do biedronki na drugi koniec ulicy po zakupy
ale po zgrzewki mleka i soków oraz po warzywa
Kiedyś śmiałam się z amerykanów że 200m jeżdżą do sklepu samochodem a teraz robię tak samo

To malutka się pośpieszyła .Mamba, moja koleżanka z terminem na 15 września urodziła dziś w nocy córcię. Też jej zazdroszczę, ale wiem, że jeszcze trochę czasu mi i Dorotce zostało.
azorek, to i ja się przyznam, że też kilka razy popuściłam. Ale to przy kichnięciu... Jak nieraz przywali w pęcherz to ciężko jest... Brzuch Ci tak opadł w momencie?
Jeeeeny, od wczoraj Młoda jest taka aktywna, że szokCały brzuch mi chodzi
![]()
Miłego spotkania.ja tez teraz już tylko zaglądam, bo zaraz gości będę miała, miłego weekendu, będę zaglądać, ale nie fanatycznie :-)
Azorek miałam też kilka takich sytuacji gdzie młody ucisnął mi na pęcherz,ale na szczęście szybko się wycofał..
Mallinowa super sprzęt.
Esi czasami polecaja wrecz kawę przy niskim ciśnieniu.Ja w ciąży za kawą nie przepadam,wypiję jak ciśnienie malutkie.Lubię za to w upały kawkę mrożoną wypić .
Marand nie długo będziemy praktykować na swoich bobaskach kąpiel itp

. idź na galerię tam jest Małpa w buraczkowym..
. hihihihihi ale się uśmiałam.. Paula daje czadu 
. Siedzę i się do monitora śmieję. Dobrze, że małżonek gra na PS3 w słuchawkach to nie zastanawia się czy ze mną wszystko ok..