reklama

Październik 2012

w czwartek rano stawiam sie na klinice na KTG idzie któras z was KR ??? chyba że cos sie zmieni póki co dalej plecy mnie bolą ale biegunki nie ma lekarz twierdzi ze na jelito mały uciska i dlatego to tak wygląda pozamykane wszystko ale gdyby co to juz dostałam skierowanie do szpitala :)

Ja idę, ale w piątek bo dopiero co byłam..będzie dobrze ulala. Pewnie jest tak jak lekarz mówi, zresztą jutro zobaczysz:)

reklama
witam sie deszczowo - w KRK od połowy nocy leje, a ja niewyspana, w nocy obudził mnie ból głowy i zatok, wiec dziś dzień leżenia i kurowania sie, zeby nic sie nie rozwinęło, a to dość cięzko gdy ma sie źródło wirusa w domu w postaci męża:baffled:
Plus jest taki że wczoraj wykonałam nad-plan, wiec dziś mogę leniuchować, rosołek ugotowany, obiad zrobiony, zatem zaprzyjaźniam sie z czosnkiem, mlekiem i miodem, komputerem i bede Was poczytywać;-)

azorku czekam na kolejne dawki opowiadań, samonaprowadzający sie kapeć mnie powalił:-D

Majeczka, mleko z czosnkiem i miodem i do łóżka!
Pogoda jest dzisiaj dobijająca...ja jestem mega senna przez ten deszcz, nawet się wychodzić nigdzie nie chce i co tu dzisiaj ..;/
sonkaa trzymam kciuki za szybki powrót do domku, nie ma jak własne łóżeczko:)

dzień dobry
i od razu się uśmiecham bo o małej czarnej wychudzonej apokalipsie przeczytałam:-D. Jak nic do fifi pasuje :tak:

czekam aż mąż wróci z pracy i kawkę mi zrobi.. a co! ciężko mi wstać i iść do kuchni nacisnąć 1 guzik w ekspresie :rofl2:

sonkaa zycze szybkiego powrotu do domku:tak: wszedzie dobrze ale wiadomo co domek to domek:-)
j anadal grzecznie nogi zaciskam w piatek puszcze i niech sie dzieje co chce:-D jeszcze bede poza terminem zobaczycie:sorry:

mina a czy ja tez moge te kawke z ekspresu poprosic?? mmmmmm wogole marzy mi sie takie pyszne latte:-pjak mloda odprowadze do pkola polece do tesco po zarowke:confused2:to sobie latte zafunduje w kawiarni:-D

Hej :-) Ale pogoda do bani, a jeszcze wczoraj było tak fajnie i słoneczko.

Azorek, kocurka to masz czadowego :-):-):-) mogłabyś spisać serię historyjek o nim i jeszcze byś zarobiła :-)

margot, super, że fryzjer zaliczony :-) i jakie rozmowy na czasie mogłaś z nim przeprowadzić :-) A co do rożka to ja przy Olusiu od razu wyciągnęłam ten sztywny wkład i teraz tak samo kupiłam bez niego i taki spakowałam ze sobą

sonkaa, kciuki mocno zaciśnięte, obyście już wracali do domku &&&&&&&&&&&&&&&&&&& i super, że Michaś jest taki grzeczny

Majeczka, nie daj się znowu choróbsku i dzisiaj i Ty poleż sobie pod kocykiem z rosołkiem

fasolek, dobrze, że jesteś w domku, kontroluj ciśnienie i trzymam kciuki żeby do 11 wszystko było w porządku &&&&

A ja mam na coś ochotę, tylko sama nie wiem na co... :zawstydzona/y:

reklama
azorku Twój kot to jak z tego wierszyka - w pokoiku na stoliku stało mleczko i jajeczko... Ale łobuziak z niego:-)
ulala niefortunnie Ci się ta dzidzia ułożyła. Kciuki za KTG!
emotion kolejna umęczona na tym forum. Jak to jest, że niektóre dzieciaczki wyskakują wcześniej, a niektóre takie uparte i nie chcą opuszczać swojego domku? Mnie od wczoraj boli cały brzuch, też tak jakby na okres, ale nie tylko na dole i nie są to jakieś wyraźne skurcze tylko po prostu boli. Nie wiem może młoda się jeszcze bardziej rozpycha.
sonkaa obyś szybko wyszła, niech się ordynator zlituje. Rafaello Ci trochę zostawię ;-)
Majeczka odpoczynek jest najlepszy na wirusa! Nie daj się!
fasolek kciuki, zebyś dotrwała do terminu bez problemów.

Ja podobnie jak Wy ponarzekam na pogodę. Jest paskudnie. Koleżanka chciała się ze mną spotkać na buszowanie po sklepach, ale dzisiaj wymiękam. Brzuch mnie boli pod żebrami, jestem dzisiaj marudna i zmęczona. Zapowiada się kolejny dzień nicnierobienia. Może jutro nadrobię jakieś obowiązki domowe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry