Mina - ja bym z tej fabryki czekolady mogła nie wychodzić wogóle
już miałam pytać czy nie szukają pracownika - pensję mogliby mi w czekoladzie wypłacać
a popieram Twoja decyzję - czekolada dobra na wszystko
Esi - jeśli chodzi o kwiatki to się z M. dobraliśmy - on też nigdy nie pamięta o podlewaniu więc raczej u nas nie bardzo mają rację bytu chyba że ten mój nie padnie i ja tym sukcesem zachęcona zacznę hodować roślinki:-)
Elutka - ja nie rozumiem jak kobieta może się stać nieatrakcyjna dla męża przez ciąże...po porostu to niepojęte dla mnie jest...ja też jestem (chyba) nadal atrakcyjna dla męża bo ma bardziej ochotę na przytulanki niż przed ciążą nawet
:-)
Majeczka - manufaktura jest w rynku (nie pamiętam na jakiej ulicy ale zaraz koło rynku) a jeśli chodzi o wrażenia to można popatrzeć jak się czekoladę robi, jest sklepik i oczywiście kawiarenka - my się skupiliśmy na kawiarence przede wszystkim oczywiście

Mamba - miło czytać że masz wszystko pod kontrolą
byle tak dalej;-) pozdrowienia dla Was od cioci:-)
Mimii - dobrze ze już jesteś pod opieką gina i masz leki...teraz będzie tylko lepiej...a skoro lekarz tak nakazał to napewno nie jest szkodliwe dla dziecka
A ja po wizycie i tak w skrócie: KTG i ciśnienie wzorowo, szyjka zamknięta a mała już bardzo nisko główkę ma (choć ja tego wogóle nie czuję) - tak więc z wizyty mogę być zadowolona
już miałam pytać czy nie szukają pracownika - pensję mogliby mi w czekoladzie wypłacać
a popieram Twoja decyzję - czekolada dobra na wszystko
Esi - jeśli chodzi o kwiatki to się z M. dobraliśmy - on też nigdy nie pamięta o podlewaniu więc raczej u nas nie bardzo mają rację bytu chyba że ten mój nie padnie i ja tym sukcesem zachęcona zacznę hodować roślinki:-)
Elutka - ja nie rozumiem jak kobieta może się stać nieatrakcyjna dla męża przez ciąże...po porostu to niepojęte dla mnie jest...ja też jestem (chyba) nadal atrakcyjna dla męża bo ma bardziej ochotę na przytulanki niż przed ciążą nawet
:-)Majeczka - manufaktura jest w rynku (nie pamiętam na jakiej ulicy ale zaraz koło rynku) a jeśli chodzi o wrażenia to można popatrzeć jak się czekoladę robi, jest sklepik i oczywiście kawiarenka - my się skupiliśmy na kawiarence przede wszystkim oczywiście

Mamba - miło czytać że masz wszystko pod kontrolą
byle tak dalej;-) pozdrowienia dla Was od cioci:-)Mimii - dobrze ze już jesteś pod opieką gina i masz leki...teraz będzie tylko lepiej...a skoro lekarz tak nakazał to napewno nie jest szkodliwe dla dziecka

A ja po wizycie i tak w skrócie: KTG i ciśnienie wzorowo, szyjka zamknięta a mała już bardzo nisko główkę ma (choć ja tego wogóle nie czuję) - tak więc z wizyty mogę być zadowolona