-Lorelain-
Fanka BB :)
gumijagoda - a bierzesz duphaston albo luiteine ? ... bo czesto własnie one zwiększaja mdłości, ale o kwasie foliowym to nie słyszałam 
dziewczyny ja z mdłościami mam z dnia na dzien coraz gorzej, piersi tez bolą coraz bardziej ... z jednej strony ciesze sie bo wiem że fasolka sie rozwija z drugiej strony wiadomo że przytulanie kibelka to żadna przyjemnosc
tak mnie natchnełyscie tą nauką że tez postanowiłam jakos produktywnie wykorzystac czas ciąży i macierzyństwa i wpadł mi do głowy pomysł zrobienia uprawnien państwowych agenta celnego! ... mam tylko kilka dni na zastanowienie bo kurs przygotowujacy do egzaminu zaczynałby sie juz w tą sobote :-)

dziewczyny ja z mdłościami mam z dnia na dzien coraz gorzej, piersi tez bolą coraz bardziej ... z jednej strony ciesze sie bo wiem że fasolka sie rozwija z drugiej strony wiadomo że przytulanie kibelka to żadna przyjemnosc

tak mnie natchnełyscie tą nauką że tez postanowiłam jakos produktywnie wykorzystac czas ciąży i macierzyństwa i wpadł mi do głowy pomysł zrobienia uprawnien państwowych agenta celnego! ... mam tylko kilka dni na zastanowienie bo kurs przygotowujacy do egzaminu zaczynałby sie juz w tą sobote :-)
normalnie kura domowa się ze mnie zrobila. robiłam dwa podejścia do pracy ale niestety po miesiącu musialam się zwolnić bo mlody chory. Nie mam go niestety z kim zostawiać pomimo że chodzi juz drugi rok do przedszkola to jest tak że 2 tyg chodzi 2 tyg choruje 

dzięki temu nie czekałam w gigantycznej kolejce na wizytę a badania miałam za darmo 
Moja mama do mnie przyjechała ze słoikiem śledzi i obolałymi piersiami i mówiła że ma takie zachcianki że hej i śmialiśmy się żeby zrobiła test ciążowy. Jak moi rodzice popatrzyli na siebie to zrozumiałam że wszystko jest możliwe i już przestałam żartować bo to by dopiero gdybysmy we dwie latały z brzuchami. Oj na wsi by wrzało