Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
No moja mama ma 48 lat i nie wyobraża sobie kolejnej ciązy, ale nie takie rzeczy się zdarzają.
Mamba ,a mama Twoja ile ma wiosenek? Oj wrzało by wrzało, czkało by wam się na okrągło![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No moja mama ma 48 lat i nie wyobraża sobie kolejnej ciązy, ale nie takie rzeczy się zdarzają.
Mamba ,a mama Twoja ile ma wiosenek? Oj wrzało by wrzało, czkało by wam się na okrągło![]()

Cześć Dziewczyny, mam termin na 14 października, więc chętnie się przyłączę:-)
Cześć Dziewczyny, mam termin na 14 października, więc chętnie się przyłączę:-)
no, pati to same dobre wieści..Witam i ja jeszcze bez mdłości:-)
Zrobiłam dzisiaj drugi test, kreseczka jest już dużo ciemniejsza i jestem mega szczęśliwa
Miłego dzionka

ehhh z amelkowna w ciazy to bylo jak wakacje heheh ciaza jest przereklamowana i do tej pory nie wiem co to motylki w brzuchu...pamietam mega rozciaganie macicy a potem lamanie zeber;-)
uffff byle do przodu choc mam kolezanke ktora miala mdlosci i wymioty do 16 tyg ciazy
oby minelo szybciej
u nas dzisija szaro buro i ponuro za oknem...wieje tak ze nawet okna nie otworze bo mi je wyrwie
a wczoraj taka ladna pogoda byla ehhh szkocja
tesciowa poznosila do domu pelno kredek i zabawek z przedszkola specjalnie dla mlodej
tesciu....ma problemy z alkoholem wiec za nim nie przepadamy w dodatku mam na niego cisnienie jak raz wpadl w cug poszedl amelke budzic i wzial ja na rece
zachwial sie i sie przewrocil
z mloda na rekach mial szczescie ze upadla na lozko a on rypnal na podloge bo btym mu leb roztrzaskala chyba
mama moja rozwiedziona jest po ojcu slad zaginal jakies 10 lat temu jak nie lepiej
mama moja do niemowlat sie nie nadaje bo sie boi ale z amelkowna juz sie dogaduje heheh tylko mloda z niej siudme poty wyciska hehehe

.... jeśli bardzo tego chcesz to czemu nie ... raz się żyje i szkoda by było potem an starość sobie wyrzucać że sie nie spróbowało 
Aż sama byłam zaskoczona swoją reakcją. Do tego mi od razu mi sie wstyd robi, że takie myśli mi chodzą po glowie a tyle par czeka z utęsknieniem na dzieciątko:-(