reklama

Październik 2012

reklama
Silene dobrze, że juz w domku jesteście

Zapominajka jakoś nie wyobrażam sobie praktycznie nie widywać dziecka. Mała chodzi do przedszkola od wtorku do piątku. W poniedziałki ma rehabilitację a w soboty logopedę:baffled: Ja pracuję w domu ( mamy z mężem gospodarstwo) i w sumie to teraz ledwo mi czasu na wszystko starcza:-( ale ja się kiedyś zawezmę bo marzy mi się własne przedszkole:-)

Ja mam zupełnie inną sytuację i mogę sobie na to pozwolić.
A pomysł z przedszkolem jest super:tak:

sielene - uuuuuuuuuuf dobrze ze sie odezwałaś ... nie znikaj już nam tak bo się martwiłam

Malami - fajny pomysł z przedszkolem :tak: ... zawsze można kogos zatrudnić po studiach ... nie trzeba chyba konczyc pedagogiki, ale sie nie orjentuje :-p

Mina - ja mam łzy nawet na reklamach w tv :eek::-D ... jeszcze chce mi sie dzisiaj cały czas spac :confused2: ... czuje sie jak kapeć:rofl2:

już nie będę obiecuję Lorelain
dziewczyny ale mam temat na artykuł hehehe ciąża w UK muszę się zabierać do pracy, wszystkie mamy z Uk zapraszam do podzielenia się swoimi doświadczeniami na ten temat:-)

azorek - wyrzucisz biednej silene wszystkie swoje żale na służbę medyczną? :-D:-D:-D:-D .... bo jej jeszcze nie będą chcieli opublikować :-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny a tak z ciekawości ...co myślicie o rodzeniu w domu?

reklama
Lorelain wolę rodzić w szpitalu ,nie wyobrażam sobie inaczej
Silene a co malutkiej było?Dobrze,że u Ciebie lepiej.Piszesz do gazety???
Byłam w mieście ,kupiłam sobie lody i nie mogłam się doczekać kiedy do domu dojdę ,pochłonęłam je raz dwa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry