My póki co jeszcze jeździmy w gondoli - wybraliśmy wózek Jedo Fyn, głownie z polecenia i z myślą o właśnie większej gondoli, niż jaka jest w pozostałych wózkach na rynku. Póki co małemu jeszcze w niej dobrze. Nie mamy problemu z nudzeniem się w wózku, bo młody każdy spacer przesypia już od momentu przekroczenia progu, albo nawet zapakowania go w kombinezonik:-)
Co do włosów, to u mnie dalej wypadają na potęgę, nawet mój mąż ostatnio to zauważył, ale z jakim przerażeniem w głosie, mówię wam... generalnie co do ilości włosów na głowie, to u mnie nie widać zbytnio, że ich ubywa, bo mam kręcone, a one mają to do sibie, że ukłądają się jak chcą i tworzą sztuczną "szopę" hehe
Mój synuś też ostatnio zaczął krzyczeć, tyle że robi to w zabawaie. Zaczyna śpiewać i krzyczeć naprzemiennie i do tego jeszcze się śmieje i dodaje agu agu

Ostatnio nauczyliśmy go "pierdzenia ustami"

sami nie wiedzieliśmy, że to załapie i najpier zaczął po nas powtarzać, a na drugi dzień już sam z siebie non stop prykał usteczkami hihihi zdolna bestyjka
U nas dalej meksyk z dziąsełkami. Jak dni mamy mega pozytywne, bo młody śmieje się ,bawić się chce i przesypia drzemki w łóżeczku, tak w nocy jak już się przepudzi przed 00:00 to już płacze na max. i to z takim żalem w głosie i bólem, ze serce się kraja

spokojnie śpi jedynie u nas w łóżku przy cycku, albo na klacie... myśleliśmy, że ten etap mamy już za sobą - jak to się mówi: nie mów hop, póki nie skoczysz...:-( calgel na dziąsełka działa jedynie doraźnie i to na chwilunię dosłownie. dziś kupiliśmy młodemu gryzak, który raczej będzie potrafił sam trzymać. kupiliśmy też nakładkę na palca w postaci takiej jakby szczoteczki do masażu dziąseł. 28 lut. mamy wizytę u pediatry, może ona coś poleci, może jakiś specyfik, który farmaceuta przygotuje na zamówienie... ehh sama już nie wiem. cokolwiek, by tylko pomogło młódemu i zlikwidowało chociaż troszkę ten ból dziąsełek...