Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ładnie małemu już nowości powprowadzałaś. A powiedz, przesypia Ci dłużej jak mu zaczęłaś mleko na noc zagęszczać? I ile objętościowo zjada Twój Igor na dobę? Bo ja to się boję,że swojego przekarmię, uda mu się w żadne śpiochy już nie mieszczą 

Emotion ja też chciałabym wiedzieć jak przetrzymać małego w nocy. Siostry koleżanki brzdąc z 11 pazdziernika waży 8,5kg i lekarz kazał jej oszukiwać małego w nocy i podawać herbatkę...hmmm...żeby to było takie proste. Ale u Ciebie jak mała waży trochę mniej to myślę że powinnaś jej podawać jedzonko wedle potrzeby, może właśnie teraz nadrabia, zwłaszcza że porcje nie są jakieś wygórowane. U mnie je co 2,5-3 godziny 120ml, w nocy jak się uda są większe przerwy ale max.4-4,5 godziny więc o wyspaniu się nie ma mowy. Widzę, że Twoja mała silna bardzo, mój tylko z takiej pozycji półleżącej podnosi głowę ale daleko do siadania. Właściwie też bym go nie chciała sadzać-trochę za wcześnie ale jak jest ryk i nie chce leżeć to sadzam go na kolanach i wtedy się uspokaja.
.
Któraś z Was pisała o stwierdzonej asymetrii, u nas był niby skręcz główki czy jak to tam się zwie i przez to asymetria całego ciała. Byliśmy u fizjoterapeutki ale powiedziała że ćwiczenia nie są na razie potrzebne i tylko pokazała jak nosić małego itp. np.tyłem do siebie tak jakby na sobie przy czym na dole jest ta strona ciała "krótsza", tak żeby ją rozciągać.