Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

..mały zajada się deserkami i obiadkami(narazie słoiczki, od nast.tygodnia mam zamiar gotować), ale wczoraj niedobra mama dała mu zupke szpinakową-szkoda, że nie mam zdjęcia;-)w oczach miał napisane-sama to zjedz
, ale grzeczne dziecko pomarudziło, ale zjadło wszystko. nie mamy narazie problemów jesli chodzi o menu małego, lubi wszystko co dostaje, a najbardziej kaszkę malinową, bez której nie wyobraża sobie dnia;-)przez ostatnie kilka dni bardzo go interesuje łyżka i coraz częściej podczas karmienia ja łapie i wkłada nieudolnie do buzi
. 27 mamy szczepienie i zobaczymy jak jego waga, bo narazie to ledwo 5,5kg, bardziej idzie w długość.
mały zasypia ok 21 i do 6 mam spokój, wczesniej spał nawet do 7.30-8.00
, dzisiaj miałam straszną noc, wstawałam do małego praktycznie co godz. miał chyba jakieś koszmary
, ale W. jechał na południe do pracy, więc zajął sie małym, który dzisiaj nie śpi od 5, a ja mogłam dospać. Coś czuje, że dopóki te zęby sie nie przebiją coraz częściej będzie ciężko :-(