reklama

Październik 2012

reklama
Wczoraj młody padł jak betka zaraz po kapieli, nie miał siły nawet zjeść. Nakarmiłam go na śpika jak się kładłam przed 23 i obudził się dopiero o 6.20. Jedyny minus, ze prawei wyspany. Poszalał do 8 i dospaliśmy jeszcze 2 godzinki.

ehh moja Niusia znowu ma cale dnie zebuy na rkach ja nosic, i to obowiazkowo w pozycjii pionowej, albo co gorsza by siedziala ciagle na kolanach [:/] - ale boje sie bo jest za mala :(
Noce niby bez bolu i placzu ale z drugiej strtony wiecznie glodne :D
No nic takie uroki posiadania dzidziolkow :)

Dzieki Ulala, no jak mu drugiej i trzeciej brody nie widać to całkiem fajny chłopak z mojego synka ;-) A Ty powiedz lepiej jakiej farby na Igorze użyłaś, fajny odcień blondu;-) A pamiętam go ze szpitala, taką miał czarną czuprynkę:szok:
U nas dziś oczywiście nocka do d...jakiś niespokojny sen miał mały, a i oczywiście butla o 3 musiała być, jak was czytam to jakbyście w ogóle dziecka w nocy nie miały, przesypiacie od 22 do 6 rano. Co Wy tym dzieciom dajecie przed snem?? Pytam mamy, których dzieci są na mm. Ja jak karmiłam piersią to pobudki były nawet częściej...ehh...znów cały dzień na kawie będę jechać a mój luby teraz 3 dni pracuje więc mam maratonik. Dobrze, że od 3 marca idzie na urlop. 10ego mamy chrzciny, na szczęście większość rzeczy już ogarnięta.

reklama
Misza moja Niki jest na MM i karmie ja w nocy. Je na noc najczesciej o 20 170ml i idzie spac a budzi sie kolo 4 na jedzonko. Mialysmy tylko trzy nocki co Nikola spala do 6/7. Zazdroszcze tym mamom ktorych dzieci tak pieknie spia :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry