reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

Hejka :)
Jestem październikową jak i również marcową mamusią :). Ale wracajmy do tematu październikówek.Chętnie bym dołączyła do waszego grona rozmówek.Witam więc wszystkie panie :)

reklama
no fajnie fajnie :) wreszcie ruch na forum :)

Aniusia witamy i zapraszamy do udzielania się :tak:
Paulina, chyba Twojej córci jeszcze nie widzieliśmy? wstawisz jakąś fotkę Nikoli? ;-)

VINGA wstawie jak bede w Krk bo teraz z tel pisze z dzialki a z tel nie potrafie zdjec dodawac ;-) jestesmy w "zdjecia mlodych mam" na watku "mlode mamy przyszle i obecne" bo tam sie regularnie udzielam wiec jak masz czas to zajrzyj;-)

Witajcie znowu klaczek, eliana i aniusia:)
U nas górne jedynki wyrzynają się już chyba 3 tyg.. na szczęście mały nie jest za bardzo marudny. Wreszcie jest fajna pogoda-cieplutko a nie duszno:) Od wczoraj daje małemu malinki, kwaśne jak chol...a a wsuwa jakby to co najmniej miód był :p

Paulina, oj tak, cały tatuś, z wyjątkiem oczu - bo duże ma we mnie ;)
Elutka, nam też ze 3 tygodnie się przebijały aż w końcu wyszły. ale za zabawnie wtedy nie było :/ pierwsze moje nieprzespane noce.
teraz też coś mu w nocy dokucza i to chyba górne dwójeczki idą. ehh kiedy to się skończy?

Oj ciężko z tymi ząbkami.... U nas też kolejne się pchają bo od kilku dni Olaf jest bardzo marudny. Nic mu nie pasuje... sam nie chce się bawić, spacery też nie są fajne no i problem jest z zaśnięciem w ciągu dnia... Wczoraj jak wstał po drugim śniadaniu o godzinie 12 to zasnął dopiero po kolacji o 20:30 :-( masakra... A tu dopiero mamy 6 ząbków i gdzie jeszcze do końca :shocked2:

reklama
Do góry