vinga moze za jakiś czas postanowicie ze chcecie 3 dziecko i bedzie córcia:-)pomysl jak super że bedziesz mieć dwóch chłopaków w podobnym wieku,pokój mogą miec jeden,ubrania jeden po drugim,na jakieś zajęcia moga chodzić razem,same plusy:-)ja tam ci zazdroszcze,pomyśl jak cie bedą rozpieszczać jak beda starsi:-)
Co do chrzcin to my mieliśmy w zeszłym tygodniu i poszło gładko,mały był grzeczny ale musieliśmy mu dać herbatniki bo sie rozgadał na mszy;-)
a jeśli chodzi o papierologie kościelna to tez mielismy sporo kłopotów ale jakoś poszło.
Mam pytanie do Was,czy wasze dzieci też śpią jakoś niespokojnie?bo mój od tygodnia w nocy ma zamknięte oczy ale piszczy,kwęka,marudzi no i oczywiście przemieszcza się po łożeczku i nie wiem co sie dzieje,czy to zębów wina czy co sie dzieje:-(wydaje mi sie że to zęby ale może ma jakieś koszmary czy co.
Co do chrzcin to my mieliśmy w zeszłym tygodniu i poszło gładko,mały był grzeczny ale musieliśmy mu dać herbatniki bo sie rozgadał na mszy;-)
a jeśli chodzi o papierologie kościelna to tez mielismy sporo kłopotów ale jakoś poszło.
Mam pytanie do Was,czy wasze dzieci też śpią jakoś niespokojnie?bo mój od tygodnia w nocy ma zamknięte oczy ale piszczy,kwęka,marudzi no i oczywiście przemieszcza się po łożeczku i nie wiem co sie dzieje,czy to zębów wina czy co sie dzieje:-(wydaje mi sie że to zęby ale może ma jakieś koszmary czy co.
bo to, że jestem po rozwodzie nie oznacza, że jestem jakaś inna prawda? co ja jestem gorszej kategorii, że upycha się chrzest mojego dziecka prawie wieczorem, bez mszy i w sobotę? bo co? bo ksiądz boi sie reakcji "moherowych beretów", które mu oddaja emerytury? ...grrrr sorry dziewczyny, mam nadzieję, że nie uraziłam uczuć religijnych żadnej z was, ale anioł by tego nie wytrzymał...i tekst księdza...bo w południe to mu może pogrzeb wypaść to juz przesada..to jak wie, że będzie mial chrzest to pogrzeb ustali 30min później prawda? nie no już nie pisze na ten temat, bo aż mnie nosi
nie wiem co innego napisać bo mnie zatkało.