Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I tak chodzimy albo za rękę, albo na rękach, zabawki go w ogóle nie intersują, co najwyżej łyżka i miska w kuchni na chwilę albo klucze od domu. tylko na spacerze odpoczywam jak zaśnie albo łaskawie posiedzi w wózku no ale na spacer ciężko laptop zabrać. A wieczorem jakwy zazwyczaj piszecie to u mnie mały śpi a że komp buczy jak stara krowa to już go po 20:00 nie odpalam.
no i butla afe jest. cały dzień na chrupkach kukurydzianych by przeżył... pić też od kilku dni nie chce. nie wiem co z tym moim dzieciakiem jest 
Co najgorsze nie chciał też spać w ciągu dnia w pokoju, więc zasypiał tylko w wózku na spacerze. Plaża mu się nie podobała, a dokładniej piasek ( chyba ma to po mamusi bo ja też podobno nie lubiłam piasku
) W morzu zamoczył tylko stópki bo też mu się woda taka zimna nie spodobała
Dobrze, że chociaż smakowała mu rybka. Bardzo się nią zajadał i w ogóle zrobił się jakiś straszny głodomorek. Droga powrotna była już lepsza, ale to może dlatego, że krócej jechaliśmy i było zdecydowanie chłodniej. Ogólnie pokój i sam hotel fajny, więc mogę polecić. A nowy wózek spisał się świetnie i jestem z niego baaaaaaaaaaaardzo zadowolona :-)
w sobotę mój brat(ma być chrzestnym)miał poważny wypadek, na szczęście jemu nic się nie stało, ale 2 auta do kasacji:-( biegałam, załatwiałam wszystko, a tu się okazuje, że W. mama zachorowała, dzisiaj miała operację(mastektomia) więc odpada, W. 2 siostry tez nie przyjadą i wychodzi na to, że mogłam zrobić to wszystko w domu, no ale kto wiedział...wczoraj ostatnie zakupy i o dziwo jestem super zadowolona, bo udało mi się kupić czadowe mokasyny dla małego, a nie zwykłe satynowe kapcie do garnituru
mały ostatnio je 3 posiłki i to z wielkim bólem, wyrzynaja mu się górne dwójki i jest masakra, dzisiaj w nocy wrzask od 00.30 do 4 rano
nic nie działało, marudny zrobił się strasznie i cały dzień potrafi za mną chodzić i ciągnąć za spodnie
czasami nie wyrabiam.