reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

reklama
aguga - ha ha ha ...dobre!

lecę zrobić szybko śniadanko ;-)

edit:
ale w dzień nie mógł by długo wytrzymać a on ma problem tylko w nocy :unsure:

Witajcie w marcowy mroźny poranek...
a ja właśnie oglądam YCD i sie oczywiście wkurzam ... nie lubię jak ktoś idzie tylko na litość i opowiada swoje smutne historie i na tym potem jedzie cały program :confused2:
ja też nie lubię takiego roztkliwiania się ale te programy są na licencji amerykańskiej i jest w scenariuszu że musi być ktoś z historią, ktoś po nałogu, jakieś dziecko utalentowane itd...

a ja dzisiaj z okazji 8 marca wkurzyłam się z rana. Otóż mój m. jest na L4 do 25 marca. A dzisiaj pojechał do pracy pomóc kolegom robić dokumenty bo 14-tego mają kontrolę i wszyscy srają w gacie. Ściągnęli nawet ludzi z innego miasta do pomocy. I nie będzie to 8 h tylko wróci może ok 20-stej .. :wściekła/y:

W ramach poprawienia sobie humoru siadam właśnie przed Allegro i mam zamiar kupić sobie kilka rzeczy. m.in. te spodnie z kokardką, bardzo mi się podobają.

Mina nie ma jak poprawić sobie humorek zakupami na allegro.

Myślicie,że mogę wypić herbatkę z lipy na to moje przeziębienie?

Z tego co słyszałam to herbata z lipy jest właśnie zalecana przy przeziębieniach, więc jak najbardziej możesz wypić.

aguga - ja sie nie znam :sorry2:

Mina - ale ja chyba nie kapuje o co jesteś zła :sorry2::sorry2::sorry2: ... ciężko za kobietami w ciąży nadążyć :-D

Lorelain.. już tłumaczę.. mój chłop jest na zwolnieniu lekarskim bo ma połamany kawałek stopy. Zwolnienie 3 tyg. A pojechał do pracy i ma zamiar przez tydzień jeździć, po 10h. Bo kontrolę mają i każda para rąk jest potrzebna. I tak po prostu za darmochę. Zamiast się np. z dzieckiem pobawić. Nie było go 2 miesiące (styczeń, luty) teraz ma zamiar spędzać całe dnie w robocie mimo, że jest na L4. Ciekawe czy ktoś dziękuję powie. A ja znowu mam sama zakupy targać, a powinnam leżeć. Wściekła jestem bo i tak nic z tego miał nie będzie. wrrrr. :growl:

reklama
Do góry