Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiedyś pewna pani zapytała się mojej mamy czy ma wnuczka czy wnuczkę więc mama odpowiada,że wnuka i ta głupia baba mówi do niej -to babcią nie jesteś bo babcie mają wnuczki ,a dziadkowie wnuki![]()
strasznie negatywnie podchodzę do tego typu gadania i ciężko mi usiedzieć spokojnie gdy słyszę takie bzdury.... nie raz była już u nas o to awantura... ale ja generalnie bardzo wybuchowa jestem więc wszyscy zwalali to na mój wredny charakter 
Witam wszystkich widzę, że sporo was tu:-) jakiś czas temu byłam na tym forum, teraz postanowiłam dołączyć, czy jest ktoś z alergią lub astmą oskrzelową, chętnie poradziłabym się kogoś z większym doświadczeniem, bo to moja piewsza dzidzia, aha na świat przyjdzie 07.10.
ja jestem spod Krakowa mieszkam 25 km od Krakowa ale przeciętnie jestem razy w tygodniu w KRK
ja prawdopodobnie wybiorę właśnie Ujastek choć blisko nie mam bo 50 km ode mnie jest zastanawiam się też nad Siemiradzkim podobno też tam fajnie napewno nie chce rodzić w Koperniku bo tak od każdego słyszałam że rzeźnia no i Narutowiczu

, dziewczyny powiedzcie mi proszę jeszcze czy można brać coś przeciwbólowego w ciąży?!kolejny ząbek w ciąży dało sobie znać dentystka założyła mi lekarstwo i ostrzegła że może boleć w nocy, aż mnie ciary przechodzą jak pomyśle, może nie bedzie tak źle ale jesli..........