Nikolaa
szcześliwa mamusia!!!!!!!
no ja bym nie puściła ale ja panikara jestemDzięki dziewczyny...nie wiem co robić. Jutro chyba jej nie puszcze do przedszkola.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no ja bym nie puściła ale ja panikara jestemDzięki dziewczyny...nie wiem co robić. Jutro chyba jej nie puszcze do przedszkola.

ja mialam zzo tez robione i u mnie rozwaercie stanelo na 5cm i nie poszlo wcale dalej podali mi oksytocyne i poszlo szybcikiem juz wtedy ale na prawde ciezko powiedziedziec czy to przez zzo czy tak mialo bycCzy to prawda, że ono spowalnia poród???

odpowiadaj wtedy ze przynajmniej bedziesz miec kochanego malego czlowieczka ktory bedzie cie kochal calym serduchem za to tylko ze jestesMnie najbardziej denerwuje jak ktoś mi mówi coś w stylu "Będziesz gruba" albo "Zobaczysz wyskoczą ci rozstępy, roztyjesz się i ciężko ci będzie schudnąć". No kurcze wiem, że tak może być ale takie dołujące stwierdzenia wcale nie poprawiają mi nastroju i niecierpie ludzi, którzy mi to mówią. Taka zła energia itp. No ja staram się podchodzić do wszystkiego pozytywnie a tu mi ktoś walnie takim tekstem i nici z dobrego humoru.
u mnie to zdaje egzamin za kazdym razemi zamyka mordki na klodke:-)jest jeszcze cobrra tez kupisz w tescoSzukalam kiedys o piwach bezalkocholowych, ile ktore ma faktycznego alkoholu i to jest jedyne ktore napewno go nie ma.
ma kompletnie zero alko tez ja czasem popijalam 
ja mialam ospe dwa razy w zyciu raz jak mialam 3 latka i pozniej jak mialam 12co do ospy także słyszałam, że jak chorowałyśmy w dzieciństwie, to możemy byc spokojne